Jasne, ze takDziewczyny po połogu które karmią piersią tak nieśmiało zapytam czy zaczełyscie już współżyć?
reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
U mnie też niedługo 2 miesiące i karmie mm i nie mam okresuDostała już któraś z Was okres? u mnie jutro 2 miesiące po porodzie i całe szczęście nadal nie mam podobno przez caly okres karmienia piersią można nie mieć, więc chwilo trwaj!
Sylwia99
Jak dostałam zielone światło, tak mała w nocy bardziej aktywna się zrobiłaDziewczyny po połogu które karmią piersią tak nieśmiało zapytam czy zaczełyscie już współżyć?
Co to za lampka?Moja tak śpi, a w nocy jak chłodniej jest to do pasa nakrywam jeszcze kocykiem cienkim
U nas niestety nie. Albo spanie,albo butla, ale tak to trzeba gadać i zabawiać albo nosić. Sama nie zostanie bo jest placz ;DDziewczyny czy Wasze dzieci sa w stanie ssme sie soba zajac pomidzy spaniem i karmieniami? Bo nasza mala to max pol godziny jesli sama na macie, pozniej trzeba ja zabawiac a jak nie to placz i cyc
zgredzus
Tak, po 6 tygodniach i wizycie u gina. Karmię piersia i miałam CC.
Dziewczyny po połogu które karmią piersią tak nieśmiało zapytam czy zaczełyscie już współżyć?
zgredzus
U nas dokładnie to samo. 30 do 40 minut max.
Dziewczyny czy Wasze dzieci sa w stanie ssme sie soba zajac pomidzy spaniem i karmieniami? Bo nasza mala to max pol godziny jesli sama na macie, pozniej trzeba ja zabawiac a jak nie to placz i cyc [emoji25]
zgredzus
Ja nie wiem. U nas 2 miesiące 10., Przez 6 tygodni cały czas coś było, od 1.5 spokój. Wczoraj pojawil mi się śluz z krwią i nie wiem czy po stosunku coś jeszcze się oczyściło, czy już okres pojawi się, oby nie.... Karmię tylko piersią.
Dostała już któraś z Was okres? [emoji848][emoji51] u mnie jutro 2 miesiące po porodzie i całe szczęście nadal nie mam [emoji2] podobno przez caly okres karmienia piersią można nie mieć, więc chwilo trwaj! [emoji2]
reklama
*Katarina*
Moja mała też śpi w rożku od urodzenia, tak nam radziła położna. Byliśmy na bioderkach i wszystko w porządkuA byłaś już z malutkim na USG bioderek? Bo nam doktor powiedział że takie małe dzieci nie powinny być w rożku, żeby miały możliwość swobodnego zrobienia "żabki" nóżkami. Wtedy bioderka prawidłowo się rozwijają ☺