Już nie taki malusiJaki malusimowilam ze spaxery służą
moja starsza jeszcze jutro biedna ma kwarantanne juz mi tak jej szkoda...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już nie taki malusiJaki malusimowilam ze spaxery służą
moja starsza jeszcze jutro biedna ma kwarantanne juz mi tak jej szkoda...
SuperMój słodziak przed spacerkiemchyba pierwszy raz się nie darł przy ubieraniu! Chodzimy teraz codziennie i ja o wiele lepiej się czuję, a przy tym mały trochę pośpi
![]()
To moja dotychczas w nocy grzecznie spała pomiędzy karmieniami - tylko z pierwszym uśpieniem był problem.To u nas standard, że w nocy między jednym karmieniem a drugim nie śpiza to ja śpię
potem podobno trochę się kimnie i na mojej "zmianie" znowu jak nie pieluszka, to jęczenie albo płacz bez powodu, już się chyba nauczył, że wtedy biorę go do siebie do łóżka, a jak nie to ani sam nie zaśnie, ani mi nie da spać
![]()
Jeszcze jutro musi siedziec w domu! I może wyjscJuż nie taki malusiChociaż dopiero po ubrankach widzę jak rośnie. Już jej się ta kwarantanna skończyła?
Dopiero co mi się wydawało, że pisałaś, że musi iść
![]()
Dzięki za pomocIntensywne odbijanie i jeszcze czkawka są tez typowe dla refluksu.ale zwykle przechodzi samoczynnie do 1 roku życia, jeśli to przez to - z każdym miesiącem powinno być lepiej
może być, ja myśle że u mnie mogą być hormony. Rzadko, ale czasami jeszcze w nocy się pocę. Do tego jak mi dojdzie zmoczony biust... to mokra piżamka = zimno. W ciąży za to umierałam z gorąca. Spałam w krótkiej koszulki nocnej a teraz długa piżama bawełnianaTo mój się raczej nie trzęsie jak go przebieramy, mam 22 stopnie w sypialni i w samym body na długi rękaw mały jest, czasem pajac jak skończą mi się body
Rączki i nóżki czasem zimne, ale rzadko, czasem na stópki same skarpetki zakładam, bo kark ma ciepły, a rączki i nóżki niby mogą być zimne. Do spania tylko w rożek zawijam dodatkowo. Czasem też mi się wydaje, że zimno w pokoju i sama się grubiej ubieram, ale termometr jak nic pokazuje wciąż tyle samo, więc to raczej moje odczucia (może hormony, tarczyca?) skoro małemu nie jest zimno.
Super wygląda w tej czapeczceMój słodziak przed spacerkiemchyba pierwszy raz się nie darł przy ubieraniu! Chodzimy teraz codziennie i ja o wiele lepiej się czuję, a przy tym mały trochę pośpi
![]()
Jezuuu ja to nie usne w skarpetachmoże być, ja myśle że u mnie mogą być hormony. Rzadko, ale czasami jeszcze w nocy się pocę. Do tego jak mi dojdzie zmoczony biust... to mokra piżamka = zimno. W ciąży za to umierałam z gorąca. Spałam w krótkiej koszulki nocnej a teraz długa piżama bawełnianai jeszcze czasami dorzucam skarpety
![]()
Ooo to ja uwielbiamJezuuu ja to nie usne w skarpetachserio chyba jak w nocy bedzie mi siw chciało spac a bede karmila Hanie to ubiore skarpety
![]()
Ja to w skarpetach musowo, bo ja to zmarzluchJezuuu ja to nie usne w skarpetachserio chyba jak w nocy bedzie mi siw chciało spac a bede karmila Hanie to ubiore skarpety
![]()