reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny, jestescie skarbnica wiedzy, wiec zapytam na jakie szczepienia sie zdecydowalyscie? Na NFZ czy te skojarzone platne? Rozwazam 6w1 + pneumokoki, meningokoki i rotawirusy. Czy ktoras tez tak zdecydowal? Moze juz po pierwszej dawce? Cos doradzicie albo podzielicie sie swoimi przemysleniami?
My 6+1, jeśli uda się zaszczepić bo wyszły w badaniach słabo próby wątrobowe, więc możliwe że ze szczepień nici. Co prawda mamy refundowane te 6+1 i w ogole większość, ale gdybyśmy nie mieli to też bym szczepila w ten sposób. Wszystkie maluchy w rodzinie miały te szczepionki i wszystko było ok.

reklama
Mój synek dzisiaj zasnął o 21 i wstał na jedzenie dopiero o 4.00 :D o 2 zmieniałam mu pieluchę to się nawet nie obudził. Także pierwszy raz od 5 tygodni jestem w końcu wyspana :D a u Was jak ze spaniem? Też się zdarzają takie niespodzianki? :)
Moja potrafi spać ciągiem 5-7 godzin. Jest dobrze!!! Ale jak już się obudzi, to jeść trzeba dać na cito!!!!

Dziewczyny u mnie problemów konca nie ma !;) wlasnie jestem po wizycie u ginekologa po 6 tygodniach. Okres pologu niby zakończony, rana zagojona po nacieciu ale zrobila sie zapalna narosl i nie wiedzą vo to. Czy skora, czy bliznowiec czy cos innego. Napewno jest do zabiegu chirurgicznego ale z powodu covida zabiegi w szpitalu sa wstrzymane wiec czekam i obserwuje vo dalej.... takze czeka mnie kolejny zabieg... szpital i problemy mnie kochaja

Ja nie wiem dziewczyny, co to może być. Ale moja córa, to płakać nie umie. Ona wrzeszczy, jakby ją ze skóry obdzierali. Jest ok najedzona itd mija trochę czasu i jest wrzask, że nie idzie uspokoić. Brzuszek nie jest twardy..

Ja nie wiem dziewczyny, co to może być. Ale moja córa, to płakać nie umie. Ona wrzeszczy, jakby ją ze skóry obdzierali. Jest ok najedzona itd mija trochę czasu i jest wrzask, że nie idzie uspokoić. Brzuszek nie jest twardy..
U nas tak samo. Nie ma płaczu tylko wisk, mąż mówi że niedługo ogłuchniemy xd ale jakoś nie doszukiwaliśmy się w tym przyczyny, w przyszłym tygodniu wybieramy się do pediatry to zapytamy

reklama
Ja czekam cierpliwie, ale ciężko. Już nawet w snach mnie to dopada 🤣🤣
Moj juz chodzil i sie czepiał o wszystko😂 tu brudno tu srudno 😂😂no to mówię zamykam oczy i za ojczyzne 😂😂😂 i juz nie widzi brudnej podlogi 😂😂😂boje sie teraz ciazy wiec przyjemność - 10😂ale nic nie bolalo, dziewica sie nie stalam 😀😀

Do góry