reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny ... jak czesto przewijacie swoje maluszki w ciagu dnia? 🧐 my tak z 10 razy dziennie, i zawesze cos jest. Za rzadko?....
Ja przewijam przed karmieniem i jeśli w trakcie (co ostatnio często się zdarza) coś zrobi to od razu, bo już raz walczyliśmy z odparzeniem i pilnuję teraz bardzo, żeby znowu się nie pojawiło. A przewijam dziennie 10 razy na pewno, zależy od dnia

Moja tak ma. Jedzenie musi być natychmiast, inaczej rozpacz straszna.
Dobrze, że o tym piszecie... u mnie zmiana pieluszek minimum 10 razy, a nawet mam wrażenie, że paczka pampersów idzie dziennie. Moja jak zrobi siusiu, to krzyczy od razu... i nie ma rady, pieluchę trzeba zmienić. I fakt, jak jest głodna, to zero współpracy przy przebieraniu...., bo najpierw chce jeść

Dobrze, że o tym piszecie... u mnie zmiana pieluszek minimum 10 razy, a nawet mam wrażenie, że paczka pampersów idzie dziennie. Moja jak zrobi siusiu, to krzyczy od razu... i nie ma rady, pieluchę trzeba zmienić. I fakt, jak jest głodna, to zero współpracy przy przebieraniu...., bo najpierw chce jeść
Nasza na szczescie na razie tylko sie wierci jak ma pieluche pelna :) ale tez wlasnie sie zastanawiam czy nie powinnismy czesciej zmieniac bo jak zrobia sie odparzenia to bedzie masakra. Z drugiej strony jak ja usypiam dwie godziny i po zasnieciu slysze ze leci kupa.... 😇 to naprawde nie chce jej ani sobie tego robic 🤣

reklama
Do góry