KarolinaAnna.K
Fanka BB :)
Moja tak ma. Jedzenie musi być natychmiast, inaczej rozpacz straszna.Pred karmieniem... czy Twoje tez ske tak wydziera jak moje? w niebogłosy jesli pierwsze cyca nie dostanie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja tak ma. Jedzenie musi być natychmiast, inaczej rozpacz straszna.Pred karmieniem... czy Twoje tez ske tak wydziera jak moje? w niebogłosy jesli pierwsze cyca nie dostanie?
Ja przewijam przed karmieniem i jeśli w trakcie (co ostatnio często się zdarza) coś zrobi to od razu, bo już raz walczyliśmy z odparzeniem i pilnuję teraz bardzo, żeby znowu się nie pojawiło. A przewijam dziennie 10 razy na pewno, zależy od dniaDziewczyny ... jak czesto przewijacie swoje maluszki w ciagu dnia? my tak z 10 razy dziennie, i zawesze cos jest. Za rzadko?....
Moja ogólnie się wydzieraPred karmieniem... czy Twoje tez ske tak wydziera jak moje? w niebogłosy jesli pierwsze cyca nie dostanie?
wczesniej przebieralam w trakcie karmienia (po pierwszym, przed drugim cycem) ale tyle razy zrobila mi niespodzianke w trakcie ze teraz przewijamy przed
Dobrze, że o tym piszecie... u mnie zmiana pieluszek minimum 10 razy, a nawet mam wrażenie, że paczka pampersów idzie dziennie. Moja jak zrobi siusiu, to krzyczy od razu... i nie ma rady, pieluchę trzeba zmienić. I fakt, jak jest głodna, to zero współpracy przy przebieraniu...., bo najpierw chce jeśćMoja tak ma. Jedzenie musi być natychmiast, inaczej rozpacz straszna.
Hehe ja nazywam moja terrorystka wtedyMoja tak ma. Jedzenie musi być natychmiast, inaczej rozpacz straszna.
Nasza na szczescie na razie tylko sie wierci jak ma pieluche pelna ale tez wlasnie sie zastanawiam czy nie powinnismy czesciej zmieniac bo jak zrobia sie odparzenia to bedzie masakra. Z drugiej strony jak ja usypiam dwie godziny i po zasnieciu slysze ze leci kupa.... to naprawde nie chce jej ani sobie tego robicDobrze, że o tym piszecie... u mnie zmiana pieluszek minimum 10 razy, a nawet mam wrażenie, że paczka pampersów idzie dziennie. Moja jak zrobi siusiu, to krzyczy od razu... i nie ma rady, pieluchę trzeba zmienić. I fakt, jak jest głodna, to zero współpracy przy przebieraniu...., bo najpierw chce jeść
Chyba wszystkie dzieci tak mają ale ja uważam, że nie ma co za każdym razem ulegać, bo potem wszystko będzie wymuszał, także najpierw pielucha w akompaniamencie ryku, a potem jedzonkoMoja tak ma. Jedzenie musi być natychmiast, inaczej rozpacz straszna.
U nas też z 10 razy na bank wyjdzie.Dziewczyny ... jak czesto przewijacie swoje maluszki w ciagu dnia? my tak z 10 razy dziennie, i zawesze cos jest. Za rzadko?....
To ciekawe czemu tak wrzeszczyJa nie wiem dziewczyny, co to może być. Ale moja córa, to płakać nie umie. Ona wrzeszczy, jakby ją ze skóry obdzierali. Jest ok najedzona itd mija trochę czasu i jest wrzask, że nie idzie uspokoić. Brzuszek nie jest twardy..