Masakra.. chyba sami juz nie wiedza jak diagnozowacU mnie maleństwo 6 tygodni miało dzis zlecony test na covid ze względu na gorączkę. Porazka. Czekamy na wyniki
reklama
Ja jestem 5tyg i 4 dni i też już nie plamie albo bardzo niewiele. Tydzień temu byłam u lekarza i robił usg. Kolejną wizytę mam w czwartek bo jeszcze coś tam zalega wiec nie oczyściło sie wszystko do końca. Jeśli do czwartku nadal będzie zalegało to dostanę jakieś leki na obkurczenie żeby się pozbyć tego wszystkiegoJestem 6 tygodni i 4 dni po porodzie. Z tydzień temu skończyły mi się plemienia, a teraz w sobotę kichłam i znowu zaczęło mi się sączyć dzisiaj mam wizytę u ginekologa więc ciekawe co powie. Dziewczyny co rodziły w podobnym terminie- jak to wygląda u Was? Ma któraś jeszcze plamienie?
Niestety tak. W dzirn gorączka spada wieczorem ponad 38. Jedziemy na paracetamolu i nie wiemy co dalejDalej gorączkujecie??
sandra0777
Fanka BB :)
Dziewczyny, jestescie skarbnica wiedzy, wiec zapytam na jakie szczepienia sie zdecydowalyscie? Na NFZ czy te skojarzone platne? Rozwazam 6w1 + pneumokoki, meningokoki i rotawirusy. Czy ktoras tez tak zdecydowal? Moze juz po pierwszej dawce? Cos doradzicie albo podzielicie sie swoimi przemysleniami?
zgredzus
Nam każdy z kim rozmawiamy zaleca taki właśnie zestaw co wymieniłaś.
Dziewczyny, jestescie skarbnica wiedzy, wiec zapytam na jakie szczepienia sie zdecydowalyscie? Na NFZ czy te skojarzone platne? Rozwazam 6w1 + pneumokoki, meningokoki i rotawirusy. Czy ktoras tez tak zdecydowal? Moze juz po pierwszej dawce? Cos doradzicie albo podzielicie sie swoimi przemysleniami?
Maluszek001
Mi moja ginekolog pewnie też dzisiaj zrobi USG, ale już się stresuje. Takie miałam plany na dzisiejszy wieczór a tu chyba dupa z nich wyjdzieJa jestem 5tyg i 4 dni i też już nie plamie albo bardzo niewiele. Tydzień temu byłam u lekarza i robił usg. Kolejną wizytę mam w czwartek bo jeszcze coś tam zalega wiec nie oczyściło sie wszystko do końca. Jeśli do czwartku nadal będzie zalegało to dostanę jakieś leki na obkurczenie żeby się pozbyć tego wszystkiego
Trzymamy kciuki za Was, żeby wkoncu odkryli co sie dzieje.Niestety tak. W dzirn gorączka spada wieczorem ponad 38. Jedziemy na paracetamolu i nie wiemy co dalej
zgredzus
Biedna. A te 38 wiefsorem to mierzone na czole czy w pupie. Pytam, bo Julek też dzisiaj ma stan podgoraczkowy. A jutro bioderka, a w przyszłym tygodniu szczepienia. Udało mi się umówić do pediatry, jednak dopiero na jutro i to teleporade , niby jeżeli uzna że trzeba zbadać to będzie kazała przyjechać.
Niestety tak. W dzirn gorączka spada wieczorem ponad 38. Jedziemy na paracetamolu i nie wiemy co dalej
Maluszek001
Ja na NFZ. Idziemy 30 marca ☺Dziewczyny, jestescie skarbnica wiedzy, wiec zapytam na jakie szczepienia sie zdecydowalyscie? Na NFZ czy te skojarzone platne? Rozwazam 6w1 + pneumokoki, meningokoki i rotawirusy. Czy ktoras tez tak zdecydowal? Moze juz po pierwszej dawce? Cos doradzicie albo podzielicie sie swoimi przemysleniami?
reklama
zgredzus
U mnie dzisiaj 5 tyg i 6 dni, wizyta w czwartek. I praktycznie dopiero teraz pojawił się czysty śluz, a tak cały czas plamienia a to krwią a to brązowa maz, kilka razy były przerwy dniowe i myślałam ,że już spokój . Po czym na nowo .
Jestem 6 tygodni i 4 dni po porodzie. Z tydzień temu skończyły mi się plemienia, a teraz w sobotę kichłam i znowu zaczęło mi się sączyć [emoji17] dzisiaj mam wizytę u ginekologa więc ciekawe co powie. Dziewczyny co rodziły w podobnym terminie- jak to wygląda u Was? Ma któraś jeszcze plamienie?