rosenberg
Fanka BB :)
Też staramy się wyrobić rytm,ale bez kąpieli bo jednak szkoda naturalnej flory bakteryjnejWyrabiacie malucha rytm dnia?? Ja postanowilam codziennie kąpać malutka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też staramy się wyrobić rytm,ale bez kąpieli bo jednak szkoda naturalnej flory bakteryjnejWyrabiacie malucha rytm dnia?? Ja postanowilam codziennie kąpać malutka
Wyrabiacie malucha rytm dnia?? Ja postanowilam codziennie kąpać malutka
I u mnie to samo, mycie co 2 dni. Budzi się w nocy o tych samych porach mniej więcejMy kąpiemy co drugi dzień a tak to przemywam go wacikami. My już mamy prawie że uregulowane godziny karmienia z czego się cieszęjedynie w nocy raz budzi się o północy a raz o 1 lub 1:30
![]()
Przynieśliśmy właśnie tą matę ze schowka tylko musimy pomyśleć gdzie ja rozłożyć, bo miejsca brakA probowalas go moze odkladac na mate edukacyjna. Mnie dzisiaj zszokowalo ze mloda tak dlugo wykazywala zainteresowanie. Dlugo tzn pol godzinydzis po poludniu duzo spala wiec szykuje sie na ciekawa noc
![]()
Przynieśliśmy właśnie tą matę ze schowka tylko musimy pomyśleć gdzie ja rozłożyć, bo miejsca brak [emoji17] dzisiaj nie mamy do tego głowy, bo mały nie chce spać (od rana spał może jakieś 2-3h łącznie), chyba ma jakiś problem z brzuszkiem, bo dawno nie robił kupy a normalnie kilka razy dziennie, tylko jakieś małe kleksy i płacze strasznie przy pierdach [emoji22] już nie wiem co robić, a sama chyba przegięłam, bo nad raną brzuch mnie jakoś tak dziwnie boli, że ledwo chodzę [emoji24]
O jaka bidulkaCo do usg bioderek, byłam dzisiaj i dziewczyny idźcie wcześniej jeśli możecie. Moja ma dysplazję stawu biodrowego z prawej strony. Mamy pieluchę ortopedyczną i nosimy, do tego ćwiczenia, trzymanie na żabkę, nie może leżeć na boku, na brzuchu i na plecach tylko. Lekarz nawet nie zrobił jeszcze usg, a już wiedział, że z tej strony, bo przy pachwinach było mocniej zaczerwienione i niunia odchylała głowę w lewą stronę. U dziewczynek to występuje wcześniej. Lekarz powiedział również, żeby nie nosić dziecka przodem, w kierunku świata.
No jak trzeba, to trzebaO jaka bidulka
Noo pewnie, ze tak. i ile tak musi?No jak trzeba, to trzeba![]()