reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Maz mnie mega wspiera i gotuje sprzata itp. Ale w poniedziałek wraca na cale dnie do pracy wiec bede musiala ogarnąć sama. Ale mam nadzieje ze sie wyrobie wkoncu i zacznę ogarniać
Ja tez nie wiem jak to bedzie wygladalo jak maz wroci do pracy. I tak dobrze ze z domu pracuje przez covid, a i tak mnie to martwi. 😐

reklama
Dzisiaj chyba pierwszy raz doświadczyliśmy prawdziwej kolki. Mały darł się przez bite 10 min i nie dało się go uspokoić. Nosiłam, przytulałam, mówiłam spokojnie i nic... dopiero termoforek na brzuszek pomógł po czym była seria bąków i spokój na chwilę, possał smoczka i już zasypiał a tu kolejna runda i tak 3 razy... Ale tak płakał że aż miał oczy załzawione [emoji853]
U nas już od tygodnia kolki :/ kombinujemy z termoforem, suszarką, puszczamy biały szum, ale i to nie zawsze pomaga...

Oooo tak, robot usypia [emoji41] niestety u mnie nie przejdzie trzymanie go chociażby w wózku w kuchni bo nie lubi leżeć bezczynnie niestety i jest bek a gotowanie jedną ręką i pchanie wózka drugą nie jest wygodne [emoji38]
Ja to lozeczko w salonie mam, to gotujac widze mała. Albo biore ja w bujak i ona patrzy. Dzisiaj zauwazylam, ze spi jak robot jezdzi i sprzata [emoji23]takze 2 razy dzisiaj sprzątał mieszkanie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Oooo tak, robot usypia [emoji41] niestety u mnie nie przejdzie trzymanie go chociażby w wózku w kuchni bo nie lubi leżeć bezczynnie niestety i jest bek a gotowanie jedną ręką i pchanie wózka drugą nie jest wygodne [emoji38]
Ja dzisiaj odkrylam, ze robot ma funkcje uśpij dziecko 😂😂a jakis bujaczek próbowałaś??

Tak, ale nie chce leżeć w nim. Raz jeden w nim zasnął ale ze zmęczenia bo darł się, ja byłam obok i go uspokajałam i w końcu zasnął, ale po obudzeniu od razu ryk
Ja dzisiaj odkrylam, ze robot ma funkcje uśpij dziecko [emoji23][emoji23]a jakis bujaczek próbowałaś??

Dzisiaj chyba pierwszy raz doświadczyliśmy prawdziwej kolki. Mały darł się przez bite 10 min i nie dało się go uspokoić. Nosiłam, przytulałam, mówiłam spokojnie i nic... dopiero termoforek na brzuszek pomógł po czym była seria bąków i spokój na chwilę, possał smoczka i już zasypiał a tu kolejna runda i tak 3 razy... Ale tak płakał że aż miał oczy załzawione [emoji853]
Mój ma codziennie załzawione jak robię mleko a on już jest głodny, czy podczas przewijania czasem ma takie ataki, drze się strasznie, nie chce nawet myśleć, co by się działo przy kolce 😯

Ja wyskoczylam na zakupy i zrobilam zapas 😂😂 dzis robie pizze jak tylko uda mi sie uspic dzieci. A pozniej filmy z pierwszym mężem 😂

Załączniki

• Screenshot_20210312_200721_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210312_200721_com.android.gallery3d.jpg
    157,2 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Do góry