Ja tez nie wiem jak to bedzie wygladalo jak maz wroci do pracy. I tak dobrze ze z domu pracuje przez covid, a i tak mnie to martwi.Maz mnie mega wspiera i gotuje sprzata itp. Ale w poniedziałek wraca na cale dnie do pracy wiec bede musiala ogarnąć sama. Ale mam nadzieje ze sie wyrobie wkoncu i zacznę ogarniać
reklama
Karolina9933
Fanka BB :)
U nas już od tygodnia kolki :/ kombinujemy z termoforem, suszarką, puszczamy biały szum, ale i to nie zawsze pomaga...Dzisiaj chyba pierwszy raz doświadczyliśmy prawdziwej kolki. Mały darł się przez bite 10 min i nie dało się go uspokoić. Nosiłam, przytulałam, mówiłam spokojnie i nic... dopiero termoforek na brzuszek pomógł po czym była seria bąków i spokój na chwilę, possał smoczka i już zasypiał a tu kolejna runda i tak 3 razy... Ale tak płakał że aż miał oczy załzawione [emoji853]
Ewq9
Oooo tak, robot usypia [emoji41] niestety u mnie nie przejdzie trzymanie go chociażby w wózku w kuchni bo nie lubi leżeć bezczynnie niestety i jest bek a gotowanie jedną ręką i pchanie wózka drugą nie jest wygodne [emoji38]
Ja to lozeczko w salonie mam, to gotujac widze mała. Albo biore ja w bujak i ona patrzy. Dzisiaj zauwazylam, ze spi jak robot jezdzi i sprzata [emoji23]takze 2 razy dzisiaj sprzątał mieszkanie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ewq9
A w nocy też ma ? Czy tylko np wieczorem?
U nas już od tygodnia kolki :/ kombinujemy z termoforem, suszarką, puszczamy biały szum, ale i to nie zawsze pomaga...
Ja dzisiaj odkrylam, ze robot ma funkcje uśpij dziecko a jakis bujaczek próbowałaś??Oooo tak, robot usypia [emoji41] niestety u mnie nie przejdzie trzymanie go chociażby w wózku w kuchni bo nie lubi leżeć bezczynnie niestety i jest bek a gotowanie jedną ręką i pchanie wózka drugą nie jest wygodne [emoji38]
Ewq9
Tak, ale nie chce leżeć w nim. Raz jeden w nim zasnął ale ze zmęczenia bo darł się, ja byłam obok i go uspokajałam i w końcu zasnął, ale po obudzeniu od razu ryk
Ja dzisiaj odkrylam, ze robot ma funkcje uśpij dziecko [emoji23][emoji23]a jakis bujaczek próbowałaś??
Mój ma codziennie załzawione jak robię mleko a on już jest głodny, czy podczas przewijania czasem ma takie ataki, drze się strasznie, nie chce nawet myśleć, co by się działo przy kolceDzisiaj chyba pierwszy raz doświadczyliśmy prawdziwej kolki. Mały darł się przez bite 10 min i nie dało się go uspokoić. Nosiłam, przytulałam, mówiłam spokojnie i nic... dopiero termoforek na brzuszek pomógł po czym była seria bąków i spokój na chwilę, possał smoczka i już zasypiał a tu kolejna runda i tak 3 razy... Ale tak płakał że aż miał oczy załzawione [emoji853]
My też planujemy coś zaraz obejrzeć, jeszcze przed kąpielą małego, ale nie wiem, czy nam pozwoli, bo od 17 nie śpi tylko je, sra i marudziJa wyskoczylam na zakupy i zrobilam zapas dzis robie pizze jak tylko uda mi sie uspic dzieci. A pozniej filmy z pierwszym mężem
reklama
u mnie to samo. Ja sie doczekać nie moge az ona ustawi sobie rytm. Ja zauwazylam, ze ona co drugi dzien ma maruda wieczorem.My też planujemy coś zaraz obejrzeć, jeszcze przed kąpielą małego, ale nie wiem, czy nam pozwoli, bo od 17 nie śpi tylko je, sra i marudzi