marta18691
Fanka BB :)
A ja jutro mam urodzinymaz mi torta upiecze❤mama jutro zobaczy malego po raz 1 tez nie ma kiedy przyjechac bo ma taka prace
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ten stelaz pasuje wyłącznie do tej wanienki. Mozna dopasowac rozmiar stelaza do wanny. Super wygodna sprawaWitam. Ja tak z innej beczki [emoji6] mam taką samą wanienkę i chciałam zapytać o tą nakładkę na wannę? Jest to jakaś uniwersalna nakładka? Bardzo proszę o namiary.
Dziewczynki są urocze [emoji7][emoji7]
Pozdrawiam!
A mój właśnie ma w nosie, jak się naje, to już kupa mu nie przeszkadza i śpi w najlepszeMoja wrzeszczy jak kupę zrobi, więc od razu przebieramy
Ja z miesiączki miałam na 18 lutegoOoo ja tez z miesiaczki mialam na 22
A zmoglo mnie 17tego
Ginekolog powiedział że w piątek pocwiczymy A najpóźniej w sobotę UrodzeJa też nadal dwupak będą u Ciebie od razu wywoływać czy najpierw na kontrolę?
jutro 41+3 i od dziś w szpitalu, jestem przerażona myślą o wywoływaniu tym bardziej że szyjka wysoko i zamknięta więc nie wiem jak oni chcą to zrobić i boję się żeby mnie nie przetrzymywali bez sensu (
U mnie szyjka 3cm .. młody nie pcha się na swiatJeszcze ja Ale dzisiaj coś mnie zaczęły trochę skurcze łapać, więc liczę na to, że coś się rozkręci, bo u mnie rozwarcie na palec już było i szyjka otwarta
Ja jadłam, ale staram się nie za dużo, położna mówiła, że ten pierwszy miesiąc najbardziej trzeba uważać, ale ja jestem zdania, że nie ma co ze wszystkiego zaraz rezygnować, tylko zachować umiar, nawet czytałam wczoraj wpis na blogu mamy ginekolog o diecie matki karmiącej, mleko wytwarza się z krwi, a nie treści żołądkowej, niewiele z tego co mama je przechodzi do mleka W każdym razie póki co nie widzę, żeby małemu nie służyło moje mleko, kupy też podobno mówią, że dobrze jem A wczoraj było i pół wafelka czekoladowego i rządek czekolady, a na wieczór biała buła z masłem, żółtym serem, smażonym boczkiem i sosem bbq (+sałata i ogórek kiszony)Mamusie kp czy zdarza Wam się zjeść jakieś słodkości? Czy raczej ograniczyłyście?