reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Witam. Ja tak z innej beczki [emoji6] mam taką samą wanienkę i chciałam zapytać o tą nakładkę na wannę? Jest to jakaś uniwersalna nakładka? Bardzo proszę o namiary.
Dziewczynki są urocze [emoji7][emoji7]
Pozdrawiam!
Ten stelaz pasuje wyłącznie do tej wanienki. Mozna dopasowac rozmiar stelaza do wanny. Super wygodna sprawa 😁

Ja też nadal dwupak 😭 będą u Ciebie od razu wywoływać czy najpierw na kontrolę?
jutro 41+3 i od dziś w szpitalu, jestem przerażona myślą o wywoływaniu tym bardziej że szyjka wysoko i zamknięta więc nie wiem jak oni chcą to zrobić i boję się żeby mnie nie przetrzymywali bez sensu :((
Ginekolog powiedział że w piątek pocwiczymy A najpóźniej w sobotę Urodze 🤣😂

Mamusie kp czy zdarza Wam się zjeść jakieś słodkości?🤭 Czy raczej ograniczyłyście?
Ja jadłam, ale staram się nie za dużo, położna mówiła, że ten pierwszy miesiąc najbardziej trzeba uważać, ale ja jestem zdania, że nie ma co ze wszystkiego zaraz rezygnować, tylko zachować umiar, nawet czytałam wczoraj wpis na blogu mamy ginekolog o diecie matki karmiącej, mleko wytwarza się z krwi, a nie treści żołądkowej, niewiele z tego co mama je przechodzi do mleka ;) W każdym razie póki co nie widzę, żeby małemu nie służyło moje mleko, kupy też podobno mówią, że dobrze jem 😁 A wczoraj było i pół wafelka czekoladowego i rządek czekolady, a na wieczór biała buła z masłem, żółtym serem, smażonym boczkiem i sosem bbq (+sałata i ogórek kiszony) 😂

reklama
Położna dziś była, z maluszkiem wszystko dobrze, zważyła go i od wypisu ze szpitala przybrał niewiele, ale ważne, że w ogóle coś, pewnie przez to niedokarmienie na początku :( A poza tym za nami już pierwszy spacer! ♥️ W sumie powoli się przystosowujemy do nowej sytuacji i zaczynamy ogarniać :D Teraz mam zupełnie inne dziecko jak jest najedzony: śpi, je i brudzi pieluchy no i póki co karmię piersią albo odciągam, ale dokarmiam też mm, bo jednak pokarmu mniej niż ta mała pijawka potrzebuje 😂

Do góry