OMGMi tylko płaczące dzieci przeszkadzaly na oddziale lozka mega wygodne na pilocii w gore w dol, plecki podnoszone Ameryka w domu juz gorzej zejsc z lozka dlatego sie w ogolw nie klade w dzień zajelam się praniem i lekkim ogarnianiem mieszkania.
reklama
marta18691
Fanka BB :)
[emoji23]
OMG [emoji1787]
No ja też powyżej 3,5kg to już tego nie widzę... KTG dopiero raz miałam, jutro mam drugieU mnie 38+5 i też cisza Też się martwię że Maluszek tak przybierze że skończy się cc. Ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie żeby urodzić sn bardzo duże dziecko. Czuje że mogło by to nie skończyć się dobrze. Ile razy już miałaś ktg?
kwiatek250
Czyli wszystko idzie w bardzo dobrym kierunku i niedługo dzidziuś będzie na świecieDziewczyny ja juz po wizycie. Jeszcze w nagrodę poszłam po wizycie kupić sobie buty i paczka ;D szyjka mięciutka, krótka i rozwarcie na ponad palec. Odesłana jestem do domu i czekamy na skurcze. chyba ze sie nic nie będzie działo to za tydzień przymusowo na oddzial
Ale jaki baby blues cos mowie i nagle płaczę mąż 2 dni wolnego wzial na zakonczenie remontu bo nic nie zrobił jak mnie nie bylo
Jak fajnie, że coś się w końcu dzieje, ale ile musiałaś się naczekać!Dziewczyny ja juz po wizycie. Jeszcze w nagrodę poszłam po wizycie kupić sobie buty i paczka ;D szyjka mięciutka, krótka i rozwarcie na ponad palec. Odesłana jestem do domu i czekamy na skurcze. chyba ze sie nic nie będzie działo to za tydzień przymusowo na oddzial
kwiatek250
Nie strasz mnie, moja ma już prawie 3,5kg, a ja jeszcze ze dwa - trzy tygodnie tak mogę teraz trwać.... ja się chyba zacznę odchudzać ...No ja też powyżej 3,5kg to już tego nie widzę... KTG dopiero raz miałam, jutro mam drugie
Termin porodu niby na jutro wiec zobaczymy czy mala zechce wyjsc w terminie ;DJak fajnie, że coś się w końcu dzieje, ale ile musiałaś się naczekać!
Olga trzymam kciuki! Seksik dzis i dzidzia będzie na świecie!!Termin porodu niby na jutro wiec zobaczymy czy mala zechce wyjsc w terminie ;D
reklama