Monik93
Fanka BB :)
Juz niedługoJa juz bym chciala w domu byc prezenty dla malego czekaja[emoji322]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz niedługoJa juz bym chciala w domu byc prezenty dla malego czekaja[emoji322]
Juz niedługo
Ogólnie jak sie czujesz po cc ? Jak to przebiega?Nom[emoji173]
Ogólnie jak sie czujesz po cc ? Jak to przebiega?
Mamy po cc jak się czujecie po pierwszej nocy? . Święta92, koniec końców rozumiem, że dotrzymałaś słowa i wszydcy mogli wczoraj wieczorem świętować. Miałam przeczucie, że szybko zrobią Ci cc tym razem.
Koło poniedziałku cała szczęśliwa trójka pierwszych lutowych maluszków wyjdzie do domu.
Martwię się, bo Was a to podbrzusze pobolewa, a to kręgosłup, jakieś skurcze macie..., u mnie to szybko miało pójść teraz, a tu nic się nie dzieje...W dwudziestych tygodniach mała chciała wychodzić, a pod koniec 30tych siedzi cichutko w brzuchu i ani, ani...nic nią nie rusza, nie wzrusza. Jeszcze naprawdę będą musieli mi wywoływać poród w marcu.
Ja czekam jeszczeJeszcze któraś Kobietka czeka na cc? Czy już wszystkie się nastawiają na poród naturalny?
Bierzecie coś takiego innego że sobą do szpitala? W sensie jakies rzeczy nie że standardowych list do szpitala np jakieś wspomagaczo-relaksacze typu piłeczka tenisowa do masażu albo jakieś zapaszki czy świeczki?
I jak spotkanie z kandydatką na opiekunkę? Dała radę? Inspirujące jest podejście do życia i takie wspierające że tak szybko kobiety w innych krajach wracają do pracy a dzieciaczki idą pod opiekę osób z zewnątrz i sobie wszyscy radzą. Ja na początku ciąży miałam podejście że do 3r.z. będę siedzieć z dzieckiem ale po tym jak widzę że kobiety tak dają radę połączyć i wychowanie pracę i jeszcze mieć szczęśliwe związki to odliczam do 1r.z. i synek do żłobka i do pracyyyy !Ja zaraz idę na spotkanie z potencjalną kandydatką do opieki nad moim dzieckiem kiedy wrócę do pracy.