reklama
Jak sie czujesz?Ja nie wiem kobiety tu sen maja taki ze szok ja to nawet na minute nie zasnelam bo cc ja to nie wiem moze ze mna jest cos nie tak
Dobrze. Ciagnie mnie rana ale to znośnie. Zaczelam czuc nogi takze okej.Jak sie czujesz?
Super, to obys doszla do siebie jak najszybciejDobrze. Ciagnie mnie rana ale to znośnie. Zaczelam czuc nogi takze okej.
ciekawe jak u pozostalych dziewczyn
kwiatek250
Fanka BB :)
Ja zaraz idę na spotkanie z potencjalną kandydatką do opieki nad moim dzieckiem kiedy wrócę do pracy.
Ja dzisiaj już dobrze dzień szybko mija ja też już nie mogę się doczekać końca ale póki co tego końca jeszcze nic nie zapowiada dzisiaj prawie wszyscy znajomi jakby się zgrali i co chwilę ktoś do mnie pisze czy już urodziłam i przez to jeszcze bardziej chciałabym, żeby już się coś ruszyło a Ty jak się czujesz?Jak się dziś macie? Dziewczyny nie rodzące jeszcze? Jak wasze samopoczucie? Ja już jestem taka zniecierpliwiona tym wyczekiwaniem że szok
No właśnie ja też co chwilę tu zaglądam i czekam na kolejne szczęśliwe informacje o lutowym maluszkuSuper, to obys doszla do siebie jak najszybciej
ciekawe jak u pozostalych dziewczyn
No juz coraz ciężej ale my przynajmniej znamy termin, tak wiec ja sobie spokojnie czekam.Jak się dziś macie? Dziewczyny nie rodzące jeszcze? Jak wasze samopoczucie? Ja już jestem taka zniecierpliwiona tym wyczekiwaniem że szok
reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
Jak na szpilkach, zniecierpliwienie bierze górę. I na spacer narzeczonego wyciągnęłam, zjadłam obiad i zasnęłam i wstałam, bo musiałam po e-recepte dzwonić dla tatyJak się dziś macie? Dziewczyny nie rodzące jeszcze? Jak wasze samopoczucie? Ja już jestem taka zniecierpliwiona tym wyczekiwaniem że szok