Moze maly wysyrzeli jak pocisk roznie dziewczyny przechodza.Nie mów hop, może i Ty będziesz
reklama
KarolinaAnna.K
Fanka BB :)
Mnie też wczoraj już mąż irytował oddychaniem Już myślałam nad przeniesieniem się do innego pokoju nawetJa tak chyba mam już teraz, że co którąś noc ładnie śpię i nawet na siku tylko 1 pobudka Nawet budzika chłopak wtedy nie słyszę, a on go raczej nigdy od razu nie wyłącza, roboty za oknem też mi nie straszne, ale jak spać nie mogę, to mnie drażni jak chłopak oddycha śpiąc
Będzie dobrze trzymamy mocno kciukiDziewczyny mam cc dzis!! Trzymajcie kciuki!
Dziewczyny ja czekam na rozwój sytuacji, od godziny bole krzyża i podbrzusza. Brzuch twardy, mala sie wierci niemiłosiernie.... A przy tym wierceniu mam wrażenie że mam mokro w gaciach wiec nie wiem czy cos sie nie zaczyna sączyć;p bardzo nie chciałam rodzic w weekend ale nie wiem czy tak sie wlasnie nie stanie ;D
Może nie koniecznie dzisiaj rozmawiałam z koleżanką i opowiadała, że ona tez do końca terminu ciąży miała szyjkę wysoko i długą, też myślała, że przenosi bo kompletnie nic się jej nie zapowiadało na poród, a urodziła jeden dzień po terminie, naturalnie także, myślę, że to nie ma reguły i w każdej chwili może się zacząćJa po wczorajszym KTG wyszłam lekko zdołowana, co prawda szczęśliwa bo zapis idealny. Ale ani jednego skurcza, do tego zbadał mnie lekarz i mówi szyjka jeszcze wysoko i długa, rozwarcie ledwo co. Termin w niedzielę, a lekarz mnie umówił jeszcze na przyszły czwartek, czyli 40+4 i coś czuję że jak nie urodzę sama do tego czasu, to wywołanie będę miała dopiero w 42tc :/
Jejku gratuluję jak się czujecie?Dziewczyny. O godzinie 12.05 przyszla na świat Hanna. 3500 kg 52 cm a teraz leżymy sobie razem wtulone w cycuszki!!
Gratulacje Dużo zdrówka dla wasDziewczyny. O godzinie 12.05 przyszla na świat Hanna. 3500 kg 52 cm a teraz leżymy sobie razem wtulone w cycuszki!!
Gratulacje dla Was obu !! ;D jak już odpoczniecie to napisz jak się czujecie i jak maleństwo;D czekamy na wieściDziewczyny. O godzinie 12.05 przyszla na świat Hanna. 3500 kg 52 cm a teraz leżymy sobie razem wtulone w cycuszki!!
reklama
Ja właśnie wróciłam ze spaceru, zmęczona jak koń po westernie i mam wrażenie, że brzuch mi opadł od tego łażeniaMoze maly wysyrzeli jak pocisk roznie dziewczyny przechodza.