Sylwia99
Fanka BB :)
@marta18691 a Ty jak tam?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz mialam pytac czy to nie Ty mialas miec cc dzisiaj ... ale to @kinga001 juz nie ogarniam tych nickowJak się dziś macie? Dziewczyny nie rodzące jeszcze? Jak wasze samopoczucie? Ja już jestem taka zniecierpliwiona tym wyczekiwaniem że szok
Ja dziś wyspana, więc super - spacer zaliczony, trochę poogarniałam w domu (a jeszcze trochę mam w planach), mięsko wstawiłam i wieczorem będę wekować I walizka coraz bliżej zamknięcia! Ale póki co nic nie wskazuje, że na dniach będzie mi potrzebnaJak się dziś macie? Dziewczyny nie rodzące jeszcze? Jak wasze samopoczucie? Ja już jestem taka zniecierpliwiona tym wyczekiwaniem że szok
Dziewczyny mam cc dzis!! Trzymajcie kciuki!
Samopoczucie u mnie okJuż wszystko mam porobione więc powoli jestem znudzona tym czekaniem Wiem że jeszcze pewnie zatęsknię za tym wolnym czasem ale na ten moment jest to już męczące dla mnieJa dzisiaj już dobrze dzień szybko mija ja też już nie mogę się doczekać końca ale póki co tego końca jeszcze nic nie zapowiada dzisiaj prawie wszyscy znajomi jakby się zgrali i co chwilę ktoś do mnie pisze czy już urodziłam i przez to jeszcze bardziej chciałabym, żeby już się coś ruszyło a Ty jak się czujesz?
Dziewczyny. O godzinie 12.05 przyszla na świat Hanna. 3500 kg 52 cm [emoji3][emoji3] a teraz leżymy sobie razem wtulone w cycuszki!!
Gratulacje!!! Czyli co do wagi miałaś dobre przeczucieJak bede na chodzie to lepsze zdjecie wysle[emoji173]moj Jakub taki malutki[emoji173]ale ladnie cycusia pil potem 4godziny spal potem znowu go mialam i zasnal[emoji23]przy cycusiu i go wzieli na badanie i spi dalej dziecko Aniolek[emoji173]plakal tylko przy wyciaganiu z brzucha[emoji173]10/10 punktow[emoji173]Zobacz załącznik 1235018Zobacz załącznik 1235019
Super! GratulujęJak bede na chodzie to lepsze zdjecie wysle[emoji173]moj Jakub taki malutki[emoji173]ale ladnie cycusia pil potem 4godziny spal potem znowu go mialam i zasnal[emoji23]przy cycusiu i go wzieli na badanie i spi dalej dziecko Aniolek[emoji173]plakal tylko przy wyciaganiu z brzucha[emoji173]10/10 punktow[emoji173]Zobacz załącznik 1235018Zobacz załącznik 1235019