Ja tak chyba mam już teraz, że co którąś noc ładnie śpię i nawet na siku tylko 1 pobudka Nawet budzika chłopak wtedy nie słyszę, a on go raczej nigdy od razu nie wyłącza, roboty za oknem też mi nie straszne, ale jak spać nie mogę, to mnie drażni jak chłopak oddycha śpiącDużo dziś cesarek. Trzymam za Was kciuki.
Ja wręcz przeciwnie :/ Dopiero przed 4 chyba zasnęłam.
reklama
A ja myślałam, że statystycznie częściej kobiety rodzą naturalnie, a po naszym forum wychodzi, że wręcz przeciwnie W każdym razie dobrze, że znów nie odesłali Cię do domu i będziesz miała to już za sobą!Będziemy mieć tą samą datę. Też czekam na cesarkę. Od 9 jestem cały czas pod KTG i też się strasznie stresuje!! Trzymam za Ciebie kciuki
O Matko !!!!Dziewczyny mam cc dzis!! Trzymajcie kciuki!
trzymaj sie, jestesmy z Toba !!!
No to chyba nie uda sie wyjsc na wlasna odpowiedzialnoscO Matko !!!!
trzymaj sie, jestesmy z Toba !!!
A browara do torby zapakowalas !???Mam takiego stresaaa!!
Duzo dziewczyn w trakcie porodu sn krzyczy ze chce cesarkeAż mnie dreszcz przeszedł na samą myśl o cc, panicznie się tego boję, chyba nawet bardziej niż wenflonu cc to jedynie dopuszczam w sytuacji, kiedy już będę rodzić naturalnie i się okaże, że to ostateczność, a ja i tak będę tak przeorana i nie do końca świadoma, że będzie mi wszystko jedno. Serio, nie wyobrażam sobie jechać do szpitala raz, że ze skierowaniem jak nic nie wskazuje porodu i ot tak z rana usłyszeć, że będą mnie dziś kroić Także szacun za spokój
Kurde niezły ten początek lutego Pierwszy tydzień a my już mamy na forum 3-4 cesarki ;p i to jednego dnia Ja myślałam że większość będzie czekać aż naturalnie się zacznie a tu z różnych przyczyn tyle cesarek w tym samym czasie Ale Wam zazdroszczę że już będziecie z maluchami w weekend
Trzymamy kciukiBędziemy mieć tą samą datę. Też czekam na cesarkę. Od 9 jestem cały czas pod KTG i też się strasznie stresuje!! Trzymam za Ciebie kciuki
Ja pewnie też będę, bo to już będzie inny stan świadomościDuzo dziewczyn w trakcie porodu sn krzyczy ze chce cesarke
reklama
Nie mów hop, może i Ty będzieszKurde niezły ten początek lutego Pierwszy tydzień a my już mamy na forum 3-4 cesarki ;p i to jednego dnia Ja myślałam że większość będzie czekać aż naturalnie się zacznie a tu z różnych przyczyn tyle cesarek w tym samym czasie Ale Wam zazdroszczę że już będziecie z maluchami w weekend