reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dużo dziś cesarek. Trzymam za Was kciuki.

Ja wręcz przeciwnie :/ Dopiero przed 4 chyba zasnęłam.
Ja tak chyba mam już teraz, że co którąś noc ładnie śpię i nawet na siku tylko 1 pobudka :o Nawet budzika chłopak wtedy nie słyszę, a on go raczej nigdy od razu nie wyłącza, roboty za oknem też mi nie straszne, ale jak spać nie mogę, to mnie drażni jak chłopak oddycha śpiąc :o:D

reklama
Będziemy mieć tą samą datę. Też czekam na cesarkę. Od 9 jestem cały czas pod KTG 😣 i też się strasznie stresuje!! Trzymam za Ciebie kciuki 😘
A ja myślałam, że statystycznie częściej kobiety rodzą naturalnie, a po naszym forum wychodzi, że wręcz przeciwnie :o W każdym razie dobrze, że znów nie odesłali Cię do domu i będziesz miała to już za sobą! 😘

Aż mnie dreszcz przeszedł na samą myśl o cc, panicznie się tego boję, chyba nawet bardziej niż wenflonu 😂cc to jedynie dopuszczam w sytuacji, kiedy już będę rodzić naturalnie i się okaże, że to ostateczność, a ja i tak będę tak przeorana i nie do końca świadoma, że będzie mi wszystko jedno. Serio, nie wyobrażam sobie jechać do szpitala raz, że ze skierowaniem jak nic nie wskazuje porodu i ot tak z rana usłyszeć, że będą mnie dziś kroić :o Także szacun za spokój :)
Duzo dziewczyn w trakcie porodu sn krzyczy ze chce cesarke 😁

Kurde niezły ten początek lutego :D Pierwszy tydzień a my już mamy na forum 3-4 cesarki ;p i to jednego dnia :D Ja myślałam że większość będzie czekać aż naturalnie się zacznie a tu z różnych przyczyn tyle cesarek w tym samym czasie:D Ale Wam zazdroszczę że już będziecie z maluchami w weekend :D

reklama
Kurde niezły ten początek lutego :D Pierwszy tydzień a my już mamy na forum 3-4 cesarki ;p i to jednego dnia :D Ja myślałam że większość będzie czekać aż naturalnie się zacznie a tu z różnych przyczyn tyle cesarek w tym samym czasie:D Ale Wam zazdroszczę że już będziecie z maluchami w weekend :D
Nie mów hop, może i Ty będziesz :D

Do góry