reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Hej dziewczyny Byłam dziś na wizycie okazuje się że mam cukrzyce i zostałam skierowana na Karową i tam się odbędzie cesarka ponieważ synek ułożył się pośladkowo. A przez dwa tygodnie od wizyty schudliśmy 1,5 kilo :( nie wiem co robic to moja pierwsza ciąża
Który masz tydzień? Jeszcze się może obróci. A poza tym cesarka to nie koniec świata, ważne żeby synek urodził się cały i zdrowy :) zobaczysz będzie dobrze :)

reklama
Dokladnie moze sie obroci. A cukrzyca to nic strasznego dasz rade. Tylko wyluzuj i na spokojnie bo cukier ze stresu skacze. Ja tak mialam na badaniu ze przekroczylo mi z nerwow na czczo i po 2 godzinach na obciazeniu 75g. I gratis po godzinie padlam jak dluga w poczekalbi choc glukoza byla cytrynowa. Bedzie dobrze

Ja tez W 34 tyg ciazy. I przy boku lezy roczny Staś. Nie jest latwo ogarnac z duzym brzuchenm takiego maludszka ale musze przyznac ze ostatnio gorzej sie czulam i teraz porcjuje sobie spacery i ograniczam sie do cwiczen ktore nie mecza i nie sa szkodliwe dla malenstwa. A Wy jak dajecie sobie rade z koncowym etapem ciazy?

Od soboty mam pomoc w postaci meza odrazu lzej i wiecej luzu bo ma kto zrobic za mnie obiad i posprzatac. Tylko troche boje sie ze malenstwo bedzie duze bo brzuszek dosc spory. Corcia miala 3850 g syn 3500g a teraz mam nadzieje ze nie bedzie 4kg maluszka bo boje sie ze sama nie urodze i pekne

Od soboty mam pomoc w postaci meza odrazu lzej i wiecej luzu bo ma kto zrobic za mnie obiad i posprzatac. Tylko troche boje sie ze malenstwo bedzie duze bo brzuszek dosc spory. Corcia miala 3850 g syn 3500g a teraz mam nadzieje ze nie bedzie 4kg maluszka bo boje sie ze sama nie urodze i pekne
Ja pierwszego syna urodziłam bez nacinania i nie popękałam a ważył 4120g ale to w sumie zależy od kobiety i od położonej która prowadzi poród

Hej,czy któraś miała robione usg III trestru w luxmedzie w Warszawie?u kogo?i najważniejsze jaki jest opis badania w percentylach czy tygodniach ciazy?chodzi mi o to jak jest napisane:
np masa plodu 32tyg 2 dni
Czy masa plodu 60 centyli

Dziewczyny, nie chce któraś z Was mojego Olx przejrzeć? Mam ubrania dla dziewczynki Tam są różne ceny ale jak dla Was po 2-3 zł bluzy max 5.. chce już się pozbyć tego kartonu.. albo wszystko z mojego Olx za 120 zł +wysylka

reklama
Hej dziewczyny. Co u Was? Ja jeszcze mam 2tygodnie do terminu a boje sie jak nigdy chociaz poprzednie dwa porody byly szybkie i drogami natury. A teraz juz jak skurcze mam i bol plecow boje sie na dodatek nie mam apetytu i niedobrze mi.

Do góry