KasiaKaty
Fanka BB :)
Hej@paylina07 dziekuje a to Twoja pierwsza ciąża?
@mamamaluszka2019 napewno przez to łożysko nic jeszcze nie czujesz, podnoc przy łożysku na przedniej ścianie 20tc na ruchy to norma. Ja mam termin na 01.02 wg usg a według OM na 04.02. Słodyczy nie jem bo nie mam ochoty zupełnie, wczoraj mnie pierwszy raz coś napadło, a brzuch już mam typowo ciążowy, nie ma opcji na ukrycie
@ziel-ona a kiedy połówkowe będziesz miała?
@raz_dwa_trzy tak i maluje również
@KasiaKaty szarlotkę zrób i sok jak masz wyciskarkę [emoji39] a co u Was słuchać?
Nie wytrzymałam i idę prywatnie na usg w Środę, swój połówkowy przełożyłam i będę miała za ponad 3 tygodnie i już nie dam rady. Ostatnio miałam 21 Lipca
Nie umiem szarlotki bez mąki a na bezglutenowej nie wychodzi taka krucha jak lubie...moze cos zle robie [emoji848]
U nas wszystko super...ja z moją nerwicą lękową pierwszy trymestr przetrwalam...teraz tylko jeszcze drugi I w trzecim sie uspokoje ;p chyba
Jak Ty sie czujesz?
Ja tez bylam prywatnie, bo polowkowe dopiero 18 wrzesnia...super, ze sobie dzidzie poogladasz macie juz imie?
Poza tym czekam na środe, bo Domcio z wakacji wtedy wraca I bedzie balon przekuwał [emoji847][emoji847][emoji847] I w koncu sie dowiemy czy chlopiec czy dziewczynka w brzuchu siedzi