ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Dziękuję a miałam takie przeczucie na chłopakaJa też urodziłam malucha z zakażeniem. Ale nie wiem czy da się temu zapobiec przed czasem. Kiedyś lekarz coś mówł o oznaczaniu crp i sprawdzaniu dobrostanu płodu poprzez ktg. No i antybiotyk przed CC ale przy Zosi też go dostałam i to małej nie uchroniło.
@ForgetMeeNot gratuluję córeczki! Super, że wszystko jest ok
@Emilia S ja połówkowe będę miała podobnie jak ty w 20t 3d a wg usg ostatniego 21t4d. W każdym razie to dopiero w październiku. Super, że Szymek tak cieszy się na rodzeństwo. U mnie bliźniaczki też się bardzo ucieszyły. A bałam się, że nie będzie zachwytów. Teraz ktosiek jest dla nich tematem numer jeden i wszystko brzuszkowi pokazują, tłumaczą
A my odpoczywamy. Dziś ambitne plany i wyjazd na mazury, tu już zostaniemy do końca urlopu. Uff w końcu będzie cisza i spokój.
Super, że odpoczywacie i że dziewczynki się cieszą
A ja dzisiaj rano zadzwoniłam do mojego lekarza bo mam tyle tych leków, i o ile Sorbifer jest na niską hemoglobinę, furagin na drogi moczowe a Macmiror 500 na infekcję to ten Neurovit nie dawał mi spokoj z uwagi na ulotke. Lekarz powiedział mi,że Nuerovit jest w ciąży w pełni bezpieczny, wpływa na prawidłowe kształtowanie cewy nerwowej płodu i pomaga we wchłanianiu żelaza. Pewnie wyszłam na panikarę.