@ziel-ona w Polsce cały czas jadłam zupy [emoji38] z tym ze moja mama robi najlepsze na świecie i nie umiem za cholere jej podrobić [emoji23] u mnie słodycze i fastfoody tez sa blee
@Mego86 ale mi stracha napedzilas!!! Dobrze, że plamienie przeszło [emoji1307] a jak tam pogoda na all inclusive? Opaliłaś sie już trochę, i pamiętaj nie przejadaj się imion z umiarem choć wiem, że kusi [emoji6][emoji38]
@Darsi @Karokina921 wszystko u Was ok?
@ForgetMeeNot co do Big Macka to ja bym sie nie przejmowała, jak raz na czas zjesz coś niezdrowego to uwierz nic nie zaszkodzi
ja teraz nie mam co prawda ochoty, ale z Szymkiem jadłam czekoladę tonami
a jak wiadomo cukier to zuo...dziękuje w pracy jakoś poszło, mi brzuszek w Polsce już taki duży wyskoczył, ze wszyscy mnie zaczepiają i co sie nagadałam wczoraj o ciąży to moje [emoji23] zdecydowałam ze odchodzę 14 Grudnia o ile dam radę
co do książki to po Słowiku przeczytałam Wielką Samotność tej samej autorki i bardzo polecam
@Fanka Kadry ja już jestem w 16 tyg i dalej są tkliwe ale bolą już zdecydowanie mniej, drugi trymestr trochę daje im odpocząć
@wiola1198 super wiadomości!!!
@gaya11 moja bratowa miała to z córką i wszystko było ok! Tzn jeździli potem na kontrolę ale nie było żadnych komplikacji! 4 syn?! Jest pewnien? Macie już imię?
Jakoś wczoraj przeżyłam pierwszy dzień w pracy
już dzisiaj nawet nie mam dola ze muszę iść
Jak tam dziewczyny wasza waga? Ja w pirwszym trymestrze 1kg na plusie, a po urlopie kolejne 2 [emoji30] (tak mnie mamusia wykarmila[emoji23]) czyli 16 tydzień i w sumie 3 na plusie. Muszę uważać bo mój plan to 10-12 Max