reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
reklama
Hej hello ja po prenatalnych. Wszystko jest super doktor zadowolonym serduszko 155 I powiedział że wg niego dziewczyna machala do nas Polowkowe mam na 4 października. Ufffff.. A tu buziaczek

Załączniki

• IMG_20180814_163821.jpg
    IMG_20180814_163821.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 78
@raz_dwa_trzy super wiadomości i jaki piękny dzidziol [emoji846] jak fajnie, ze już wiesz, ze to chłopak. Ja muszę czekać. Teraz mam wizytę równo za tydzień i to będzie 15tc i moze mi coś będzie widać. Mam przeczucie na chłopaka [emoji846] zobaczymy
@wiola1198, gratuluje również [emoji846][emoji846] super wieści [emoji846] , czyli mamy parke z dnia dzisiejszego [emoji846]
@Megi86, jak się dzisiaj czujesz?
@Darsi, jak mama?

reklama
@ziel-ona Jak usłyszałam jak bije serduszko Dzidziusia to uwierzyłam :biggrin2:
Co nie wyklucza tego że to dla mnie nowa sytuacja, jestem przerażona i zarazem szczęśliwa :happy:
W sumie to fajnie, że tak ci się od razu udziela ciążowy nastrój. Ja ani nie mówię do brzucha, ani nic. :D Bardziej czuję ciążę jak małe mi się przewala tam na dole, bo jakoś tak podczas badania to raczej tylko czuję ulgę i ciekawość. :) Może po pierwszym kopniaku i do mnie dotrze. :)

Do góry