reklama
karolina921
Fanka BB :)
Wszystkiego dobrego dla Was @Buka83 tak samo Tobie też życzę spokojnych pozostałych tygodni [emoji8]Boziutku mój lekarz dokładnie nie mówi jaka pepowina. Sprawdza przepływy i mówi, że ok wiec ja nie dopytuje. Chyba im mniej jestem świadoma tych wszystkich niebezpieczeństw tym lepiej.. stąd też moje rzadkie udzielanie się. Dziewczyny ja raczej w ogóle zrezygnuje z udzielania się. Chciałabym tym razem spróbować ciążę przeżyć spokojnie i bez niepotrzebnych stresów (a jestem podatna).
Życzę wszystkim cudownego i spokojnego czasu
@Justyna_maj2017 zazdroszczę widoków miłego urlopowania!!
karolina921
Super wieści )Ja juz po usg nt. Wszystko wygląda ok. Przezierność 1,7, kość nosowa jest. Serce 164 /min. Ma 6,5 cm. :-) Płeć niewidoczna. Teraz czekamy tydzień na wyniki krwi.Zobacz załącznik 886151
gaya11
RewelacjaJa juz po usg nt. Wszystko wygląda ok. Przezierność 1,7, kość nosowa jest. Serce 164 /min. Ma 6,5 cm. :-) Płeć niewidoczna. Teraz czekamy tydzień na wyniki krwi.Zobacz załącznik 886151
Ja juz po usg nt. Wszystko wygląda ok. Przezierność 1,7, kość nosowa jest. Serce 164 /min. Ma 6,5 cm. :-) Płeć niewidoczna. Teraz czekamy tydzień na wyniki krwi.Zobacz załącznik 886151
Ale jak to niewidoczna? Ktory tydzien?
Katrina1993
Zaangażowana w BB
Super :-)Ja juz po usg nt. Wszystko wygląda ok. Przezierność 1,7, kość nosowa jest. Serce 164 /min. Ma 6,5 cm. :-) Płeć niewidoczna. Teraz czekamy tydzień na wyniki krwi.Zobacz załącznik 886151
Juti777
Niewidoczna w sensie dzieć się tak odwracał, że nijak nie dało się podejrzeć. Ale ja i tak wolę poczekać na później. Będzie pewniej.Ale jak to niewidoczna? Ktory tydzien?
karolina921
@Katrina1993 ja na żółtaczkę byłam szczepiona wszystkie dawki, ale Hbs mam niereaktywny [emoji57] teraz się zastanawiam czy w takim razie szczepionka zadziałała [emoji14][emoji14][emoji14]
Karolka2106
GratulacjeJa juz po usg nt. Wszystko wygląda ok. Przezierność 1,7, kość nosowa jest. Serce 164 /min. Ma 6,5 cm. :-) Płeć niewidoczna. Teraz czekamy tydzień na wyniki krwi.Zobacz załącznik 886151
reklama
Darsi
@raz_dwa_trzy - to Angel sound czy jakoś tak
@Fanka Kadry - ojej współczuję Kochana 3mam kciuki za wizytę i odpoczywaj ile możesz może w końcu zniknie ten krwiak. Ale najważniejsze że z dzidziusie ok
@monique92 - ja już dawno używam i jestem zadowolona bo cudownie nawilża i ma piękny zapach ;}
@sumergosum - dziękuję że pytasz, lekarz powiedział że teraz na wynik 2 miesiące bo są wakacje. Mami jeszcze w szpitalu i najprawdopodobniej jutro wyjdzie a najpóźniej w pt. Ale ogólnie jest ok
@Juti777 - . jaki słodki dzidziuś cieszę się że wszystko w porządku
Boże Dziewczyny ale Wy piszecie czasem trudno za Wami nadążyć
@Fanka Kadry - ojej współczuję Kochana 3mam kciuki za wizytę i odpoczywaj ile możesz może w końcu zniknie ten krwiak. Ale najważniejsze że z dzidziusie ok
@monique92 - ja już dawno używam i jestem zadowolona bo cudownie nawilża i ma piękny zapach ;}
@sumergosum - dziękuję że pytasz, lekarz powiedział że teraz na wynik 2 miesiące bo są wakacje. Mami jeszcze w szpitalu i najprawdopodobniej jutro wyjdzie a najpóźniej w pt. Ale ogólnie jest ok
@Juti777 - . jaki słodki dzidziuś cieszę się że wszystko w porządku
Boże Dziewczyny ale Wy piszecie czasem trudno za Wami nadążyć