@Darsi jak Mama dzisiaj się czuje??
@Ninka86 @Karolka2106 @Łucja_ gratuluje udanych wizyt dziewczyny [emoji4]
@ForgetMeeNot super, ze idziesz na zwolnienie! Odpoczniesz i nabierzesz sił, ja już od dwóch tygodni jestem na urlopie i jak myśle, ze w Poniedziałek wracam do pracy to nawet sie cieszę [emoji6] jakaś dziwna chyba jestem [emoji6]
@Oleczka331 No i zdecydowałaś się na badania prenatalne?
@julia2s świetne wyniki [emoji322][emoji322]
U nas na Mazurach od dwóch dni nie jest mega upalnie, a ja dzięki temu czuję, że żyje [emoji6] rozpiera mnie energia i humor dopisuje!
Odkąd wiemy o drugiej ciąży coraz częściej wraca temat powrotu do Polski, przejrzeliśmy oferty na domy w okolicach Gdańska i jeśli sprzedalibyśmy dom w UK to bez problemu kupilibyśmy za gotówkę tu w Polsce...poza tym Szymek tak uwielbia dziadków, a widuje ich Max 2 razy do roku...mąż mój prowadzi własną firmę i mógłby równie dobrze pracować z Polski, nie ma dla niego znaczenia bo jego klienci sa głównie w UE. Ja na dobrą sprawę mogłabym znaleść pewnie prace w kadrach tu w Polsce tylko musiałabym się trochę doedukować o prawie pracy w Polsce, choć tak naprawdę nie zamierzam tym razem tak szybko wracać do pracy po macierzyńskim.
Mieszkamy w UK już 13 lat i mimo wszystkich powyższych zalet to nie jest taka łatwa decyzja...
Miłego dnia dziewczęta [emoji8][emoji8]