reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
reklama
Cześć dziewczyny! Można do Was dołączyć? Jestem Kasia i spodziewam się dzieciątka 6 lutego 2019 r. To moja 3 ciąża, po moim domu biega "szalony" i uroczy 4 latek a drugą ciążę straciłam w styczniu tego roku. Ciężko było pożegnać się z tą myślą i chyba najlepszym lekarstwem dla nas była szybka decyzja o kolejnej ciąży. I udało się. Jestem w 12 tyg. Wczoraj miałam wizytę u mojego gina. Wszystko jest w porządku. Choruję na niedoczynność tarczycy i hashimoto. Jestem pod stałą kontrolą endokrynologa ale moje wyniki są w porządku na tę chwilę . Bałam się okrutnie ponieważ poprzednią ciążę straciłam w 11 tygodniu przy również wyrównanych hormonach. Badania prenatalne mam 30 lipca. A moje maleństwo fika koziołki aż miło. Nie mogę się doczekać kiedy nie tylko je ponownie zobaczę ale i poczuje:) Przepraszam, ale nie jestem w stanie przeczytać wszystkich Waszych postów. A wcześniej bałam się dołączyć do takiej grupy aby po raz kolejny nie musieć się żegnać, tak jak to było ostatnim razem. Mam bardzo pozytywne nastawienie do tej ciąży i wierzę że wszystko zakończy się dobrze. Czego i Wam życzę! Pozdrawiam
Witaj I rozgosc się.. Chyba każdy po przejściach ma obawy i boi się o ciążę.. Ale trzeba myśleć pozytywnie..

Hej mamuśki ja dzisiaj gonie w pracy bo ostatni dzień przed 2 tygodniowym urlopem już się odczekać nie mogę . W poniedziałek na 3 dni Karpacz a później tydzień nad morzem uff odstresuje się....
Miłego piateczku

Mój teść zmarł w nocymiał 47lat..jestem załamana..zawsze kiedy zachodzie w ciążę to ktoś odchodzi...przy Misiu pochowałam moja babcię, przy tej ciąży dziadka mojego syna...obydwoje nie wiedzieli nic i dziecku...ehm

reklama
Mój teść zmarł w nocymiał 47lat..jestem załamana..zawsze kiedy zachodzie w ciążę to ktoś odchodzi...przy Misiu pochowałam moja babcię, przy tej ciąży dziadka mojego syna...obydwoje nie wiedzieli nic i dziecku...ehm
Bardzo Ci współczuje :( to tak nagle, czy chorował wcześniej? Niestety tego typu wydarzeń nie jesteśmy w stanie zaplanować :( :(

Do góry