reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
reklama
Ewela, Raz_dwa_trzy, Karola - buziole Dziewczynki :)

Ewela - ciesze sie, ze jestes juz spokojna (bynajmniej troche bardziej) - z pewnoscia wszystko db sprawdzil :) Bedzie tym razem cudownie! :) My jutro mamy wizyte o 12:20 :)
Ps. A USG mialas przez powloki brzuszne czy transwaginalne? I lekarz mial FMF? :)

Raz_dwa_trzy: Kochana zlecialo "raz dwa" hehe :) Niedlugo Ty tez bedziesz miala! :*

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, ja jestem właśnie po wizycie. 11t0d maluszek 4,23 cm. Po raz pierwszy slyszalam serduszko 178 uderzeń na min. Podczas badania widzialam jak się rusza i macha do mamy. Teraz marzę by móc juz to poczuć:D
Mam przeczucie, ze rośnie we mnie maly mężczyzna. Pozdrawiam was gorąco z burzowej Warszawy.
Pozdrowienia z Mokotowa;-)

Powiela się z Twoimi? Bo na tej liście jest każde inne badanie, niektóre to IGM a niektóre IGG jeśli o to Ci chodzi, to całkiem inne badania. Super,że masz zniżkę :) ja mam co prawda Allianz ubezpieczenie,które pewnie część z tego by pokryło,ale lekarz zapomniał dać pieczątkę na skierowaniu i o [emoji57] wzięłam już cały pakiet na raz, bo nie chciało mi się po lekarzach latać już. A wizytę mam 25.07. i mam już mieć badania ze sobą :)
Miałam na myśli że te moje się z Twoimi pokrywają w większości;-)

My na czerwcówkach2017 mamy taki wątek zamknięty właśnie.Takie nasze wiecie intimo sprawy. zdjęcie itp Może tu tez założymy.? Są tylko zaufane osoby tzn. takie od początku ,które się znają a nie co jeden dzień, poczyta , coś napisze i ucieka. Co Wy na to?
My ze styczniówkami 2016 też po pierwszym trymestrze założyłyśmy z tą ekipą co była od początku zamknięty wątek. To byłosuper, bo jednak dużo większa intymność i serio się otworzyłyśmy tam.
A potem z grupą 26 dziewczyn na fb założyłyśmy tajną grupę. Jesteśmy tam do dziś. Wiemy o sobie praktycznie wszystko. Gadamy codziennie. Znamy swoje dzieci starsze, młodsze i oczywiście styczniaki (a właściwie od listopada do stycznia, bo tak nam wyszło w praktyce). Część z nas zna się też już w realu.
Myślę, że to dobra droga. Ja np. mam opór żeby pisać na otwartym forum tak totalnie wszystko czy wrzucać foty.

A ja czy na prywatnym forum czy na fb nawet dla znajomych nie udostępniam zdjęć dzieci.. Już kiedyś o tym wspominałam. Swoich zresztą też nie bo tak jak wy się chwalicie pięknymi brzucholami to ja bym że wstydu się spaliła pokazując swój [emoji33]
A zawsze nim coś napiszę to wyważam czy warto czy może lepiej tego nie pisać bo nigdy nie wiadomo czy ktoś z rodziny nie siedzi po drugiej stronie monitora i nie czyta [emoji6]
Lubie luźne rozmowy i luźne tematy. Forum jest dla mnie miła odskocznią. No i skarbnicą wiedzy [emoji106]
Fb bardzo mnie do siebie zaraził i korzystam bardzo sporadycznie. Głównie z grup sprzedażowych [emoji4]
Pierwsza w nocy, a ja mam pobudke i pewnie nie będę mogła zasnąć [emoji19]

My skracamy swój urlop, mieliśmy wracać w niedzielę, a wracamy dziś, bo pada 24/7 bez jakiejkolwiek przerwy i nie ma przez to co robić, dodatkowo Mikołaj dostał ogromny katar i się bidula męczy.

Dziewczyny, czy któraś jeszcze nie łyka żadnych witamin? Mi położna nic nie powiedziała to nie kupiłam, ale nie wiem - czy jeśli mam mdłości i jem mniej to nie lepiej żebym jednak czymś się suplementowała? Jak tak to co polecacie? Jedynie biorę kwas foliowy i luteinę

My skracamy swój urlop, mieliśmy wracać w niedzielę, a wracamy dziś, bo pada 24/7 bez jakiejkolwiek przerwy i nie ma przez to co robić, dodatkowo Mikołaj dostał ogromny katar i się bidula męczy.

Dziewczyny, czy któraś jeszcze nie łyka żadnych witamin? Mi położna nic nie powiedziała to nie kupiłam, ale nie wiem - czy jeśli mam mdłości i jem mniej to nie lepiej żebym jednak czymś się suplementowała? Jak tak to co polecacie? Jedynie biorę kwas foliowy i luteinę
Hej. Szkoda urlopu ale na pogodę nie ma mocnych. Co do witamin, ja biorę Prenatal Uno są już razem z kwasem foliowym. Doktorskie zalecenie,:) Jak mało jesz to witaminy tym bardziej wskazane kochana;)

My ze styczniówkami 2016 też po pierwszym trymestrze założyłyśmy z tą ekipą co była od początku zamknięty wątek. To byłosuper, bo jednak dużo większa intymność i serio się otworzyłyśmy tam.
A potem z grupą 26 dziewczyn na fb założyłyśmy tajną grupę. Jesteśmy tam do dziś. Wiemy o sobie praktycznie wszystko. Gadamy codziennie. Znamy swoje dzieci starsze, młodsze i oczywiście styczniaki (a właściwie od listopada do stycznia, bo tak nam wyszło w praktyce). Część z nas zna się też już w realu.
Myślę, że to dobra droga. Ja np. mam opór żeby pisać na otwartym forum tak totalnie wszystko czy wrzucać foty.
O dokładnie to miałam na myśli. Ja też nie pokażę tu wszystkiego, i nie powiem ;)

reklama
Do góry