karolina921
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pozdrowienia z Mokotowa;-)Hej dziewczyny, ja jestem właśnie po wizycie. 11t0d maluszek 4,23 cm. Po raz pierwszy slyszalam serduszko 178 uderzeń na min. Podczas badania widzialam jak się rusza i macha do mamy. Teraz marzę by móc juz to poczuć
Mam przeczucie, ze rośnie we mnie maly mężczyzna. Pozdrawiam was gorąco z burzowej Warszawy.
Miałam na myśli że te moje się z Twoimi pokrywają w większości;-)Powiela się z Twoimi? Bo na tej liście jest każde inne badanie, niektóre to IGM a niektóre IGG jeśli o to Ci chodzi, to całkiem inne badania. Super,że masz zniżkę ja mam co prawda Allianz ubezpieczenie,które pewnie część z tego by pokryło,ale lekarz zapomniał dać pieczątkę na skierowaniu i o [emoji57] wzięłam już cały pakiet na raz, bo nie chciało mi się po lekarzach latać już. A wizytę mam 25.07. i mam już mieć badania ze sobą
My ze styczniówkami 2016 też po pierwszym trymestrze założyłyśmy z tą ekipą co była od początku zamknięty wątek. To byłosuper, bo jednak dużo większa intymność i serio się otworzyłyśmy tam.My na czerwcówkach2017 mamy taki wątek zamknięty właśnie.Takie nasze wiecie intimo sprawy. zdjęcie itp Może tu tez założymy.? Są tylko zaufane osoby tzn. takie od początku ,które się znają a nie co jeden dzień, poczyta , coś napisze i ucieka. Co Wy na to?
Hej. Szkoda urlopu ale na pogodę nie ma mocnych. Co do witamin, ja biorę Prenatal Uno są już razem z kwasem foliowym. Doktorskie zalecenie, Jak mało jesz to witaminy tym bardziej wskazane kochanaMy skracamy swój urlop, mieliśmy wracać w niedzielę, a wracamy dziś, bo pada 24/7 bez jakiejkolwiek przerwy i nie ma przez to co robić, dodatkowo Mikołaj dostał ogromny katar i się bidula męczy.
Dziewczyny, czy któraś jeszcze nie łyka żadnych witamin? Mi położna nic nie powiedziała to nie kupiłam, ale nie wiem - czy jeśli mam mdłości i jem mniej to nie lepiej żebym jednak czymś się suplementowała? Jak tak to co polecacie? Jedynie biorę kwas foliowy i luteinę
O dokładnie to miałam na myśli. Ja też nie pokażę tu wszystkiego, i nie powiemMy ze styczniówkami 2016 też po pierwszym trymestrze założyłyśmy z tą ekipą co była od początku zamknięty wątek. To byłosuper, bo jednak dużo większa intymność i serio się otworzyłyśmy tam.
A potem z grupą 26 dziewczyn na fb założyłyśmy tajną grupę. Jesteśmy tam do dziś. Wiemy o sobie praktycznie wszystko. Gadamy codziennie. Znamy swoje dzieci starsze, młodsze i oczywiście styczniaki (a właściwie od listopada do stycznia, bo tak nam wyszło w praktyce). Część z nas zna się też już w realu.
Myślę, że to dobra droga. Ja np. mam opór żeby pisać na otwartym forum tak totalnie wszystko czy wrzucać foty.