reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
reklama
Ewela, Raz_dwa_trzy, Karola - buziole Dziewczynki :)

Ewela - ciesze sie, ze jestes juz spokojna (bynajmniej troche bardziej) - z pewnoscia wszystko db sprawdzil :) Bedzie tym razem cudownie! :) My jutro mamy wizyte o 12:20 :)
Ps. A USG mialas przez powloki brzuszne czy transwaginalne? I lekarz mial FMF? :)

Raz_dwa_trzy: Kochana zlecialo "raz dwa" hehe :) Niedlugo Ty tez bedziesz miala! :*

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, ja jestem właśnie po wizycie. 11t0d maluszek 4,23 cm. Po raz pierwszy slyszalam serduszko 178 uderzeń na min. Podczas badania widzialam jak się rusza i macha do mamy. Teraz marzę by móc juz to poczuć:D
Mam przeczucie, ze rośnie we mnie maly mężczyzna. Pozdrawiam was gorąco z burzowej Warszawy.
Pozdrowienia z Mokotowa;-)

Powiela się z Twoimi? Bo na tej liście jest każde inne badanie, niektóre to IGM a niektóre IGG jeśli o to Ci chodzi, to całkiem inne badania. Super,że masz zniżkę :) ja mam co prawda Allianz ubezpieczenie,które pewnie część z tego by pokryło,ale lekarz zapomniał dać pieczątkę na skierowaniu i o [emoji57] wzięłam już cały pakiet na raz, bo nie chciało mi się po lekarzach latać już. A wizytę mam 25.07. i mam już mieć badania ze sobą :)
Miałam na myśli że te moje się z Twoimi pokrywają w większości;-)

My na czerwcówkach2017 mamy taki wątek zamknięty właśnie.Takie nasze wiecie intimo sprawy. zdjęcie itp Może tu tez założymy.? Są tylko zaufane osoby tzn. takie od początku ,które się znają a nie co jeden dzień, poczyta , coś napisze i ucieka. Co Wy na to?
My ze styczniówkami 2016 też po pierwszym trymestrze założyłyśmy z tą ekipą co była od początku zamknięty wątek. To byłosuper, bo jednak dużo większa intymność i serio się otworzyłyśmy tam.
A potem z grupą 26 dziewczyn na fb założyłyśmy tajną grupę. Jesteśmy tam do dziś. Wiemy o sobie praktycznie wszystko. Gadamy codziennie. Znamy swoje dzieci starsze, młodsze i oczywiście styczniaki (a właściwie od listopada do stycznia, bo tak nam wyszło w praktyce). Część z nas zna się też już w realu.
Myślę, że to dobra droga. Ja np. mam opór żeby pisać na otwartym forum tak totalnie wszystko czy wrzucać foty.

A ja czy na prywatnym forum czy na fb nawet dla znajomych nie udostępniam zdjęć dzieci.. Już kiedyś o tym wspominałam. Swoich zresztą też nie bo tak jak wy się chwalicie pięknymi brzucholami to ja bym że wstydu się spaliła pokazując swój [emoji33]
A zawsze nim coś napiszę to wyważam czy warto czy może lepiej tego nie pisać bo nigdy nie wiadomo czy ktoś z rodziny nie siedzi po drugiej stronie monitora i nie czyta [emoji6]
Lubie luźne rozmowy i luźne tematy. Forum jest dla mnie miła odskocznią. No i skarbnicą wiedzy [emoji106]
Fb bardzo mnie do siebie zaraził i korzystam bardzo sporadycznie. Głównie z grup sprzedażowych [emoji4]
Pierwsza w nocy, a ja mam pobudke i pewnie nie będę mogła zasnąć [emoji19]

My skracamy swój urlop, mieliśmy wracać w niedzielę, a wracamy dziś, bo pada 24/7 bez jakiejkolwiek przerwy i nie ma przez to co robić, dodatkowo Mikołaj dostał ogromny katar i się bidula męczy.

Dziewczyny, czy któraś jeszcze nie łyka żadnych witamin? Mi położna nic nie powiedziała to nie kupiłam, ale nie wiem - czy jeśli mam mdłości i jem mniej to nie lepiej żebym jednak czymś się suplementowała? Jak tak to co polecacie? Jedynie biorę kwas foliowy i luteinę

My skracamy swój urlop, mieliśmy wracać w niedzielę, a wracamy dziś, bo pada 24/7 bez jakiejkolwiek przerwy i nie ma przez to co robić, dodatkowo Mikołaj dostał ogromny katar i się bidula męczy.

Dziewczyny, czy któraś jeszcze nie łyka żadnych witamin? Mi położna nic nie powiedziała to nie kupiłam, ale nie wiem - czy jeśli mam mdłości i jem mniej to nie lepiej żebym jednak czymś się suplementowała? Jak tak to co polecacie? Jedynie biorę kwas foliowy i luteinę
Hej. Szkoda urlopu ale na pogodę nie ma mocnych. Co do witamin, ja biorę Prenatal Uno są już razem z kwasem foliowym. Doktorskie zalecenie,:) Jak mało jesz to witaminy tym bardziej wskazane kochana;)

My ze styczniówkami 2016 też po pierwszym trymestrze założyłyśmy z tą ekipą co była od początku zamknięty wątek. To byłosuper, bo jednak dużo większa intymność i serio się otworzyłyśmy tam.
A potem z grupą 26 dziewczyn na fb założyłyśmy tajną grupę. Jesteśmy tam do dziś. Wiemy o sobie praktycznie wszystko. Gadamy codziennie. Znamy swoje dzieci starsze, młodsze i oczywiście styczniaki (a właściwie od listopada do stycznia, bo tak nam wyszło w praktyce). Część z nas zna się też już w realu.
Myślę, że to dobra droga. Ja np. mam opór żeby pisać na otwartym forum tak totalnie wszystko czy wrzucać foty.
O dokładnie to miałam na myśli. Ja też nie pokażę tu wszystkiego, i nie powiem ;)

reklama
Do góry