reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
@Wiola1198 trzymam kciuki, bedzie dobrze :) szkoda, ze wizyta tak pozno, caly dzien musisz czyms zajac zanim Fasolke swoja obejrzysz :)

@gaya11 ojej, a jeszcze tydzien temu pisalas jak to zadnych mdlosci I ciaza superowa ;) te nasze fasolki to sobie z nas jajka robia ;) najgorzej jest w 6-10 tyg, mi odkad trzasnal 10 tydz w niedziele to mdlosci zniknely takze trzymaj sie :)
No dokładnie, no taki jeden strzał był ,że szok.Chyba to moje bejbi woli żebym arbuzy wsuwała zamiast śmieciowego papu:D Ale dalej póki co jest ok ;)

reklama
Cześć Dziewczyny.
Wczoraj byłam na wizycie i wszystko wygląda dobrze. Dzidziuś rośnie, serduszko bije, w usg wszystko ok. Lekarka nie wie skąd te plamienia, mamy nadzieję, że już nie wrócą, bo na razie od trzech dni spokój.
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za wizytujące w najbliższym czasie:)

Hej dziewczyny. Dopadło mnie zapalenie pęcherza... Uciska mnie mocno, a jak idę do łazienki to mało co leci :( i jeszcze mnie piecze :( muszę iść do lekarza. Masakra nie umiem się skupić na pracy... Nie wiem czy się nie zwolnie do domu :(

Witam z rana. Wczoraj robiłam krzywą i mam za wysoki cukier w okolicach 200.Masakra.Wkurzylam się bo znowu skierowanie do następnego lekarza.... Ahhhhhh. Dziś mam wizytę. Zobaczymy co u fasolinki . Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace oraz gratuluję pięknych selficzkow Super słodkie bobas ki!!!

Hej dziewczyny. Dopadło mnie zapalenie pęcherza... Uciska mnie mocno, a jak idę do łazienki to mało co leci :( i jeszcze mnie piecze :( muszę iść do lekarza. Masakra nie umiem się skupić na pracy... Nie wiem czy się nie zwolnie do domu :(
Biedna. Nie męcz się w pracy, idź do lekarza i na zwolnienie. Teraz szczególnie musisz o siebie dbać.

Ja teraz z innej beczki:) Chciałam sobie kupić kolorowe, robione na drutach poszewki na poduszki do salonu, ale ceny w internecie były szalone. Kupiłam więc sobie druty i włóczkę i postanowiłam zrobić je sama:biggrin2: Taka twórcza zrobiłam się w tej ciąży;) czyżby już mi się włączył syndrom wicia gniazda;) Więc sobie w wolnych chwilach dziergam i słucham audiobooków:)

Jedz dużo żurawiny i pij wodę z cytryną. Trzeba zakwasić mocz.

Witam z rana. Wczoraj robiłam krzywą i mam za wysoki cukier w okolicach 200.Masakra.Wkurzylam się bo znowu skierowanie do następnego lekarza.... Ahhhhhh. Dziś mam wizytę. Zobaczymy co u fasolinki . Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace oraz gratuluję pięknych selficzkow Super słodkie bobas ki!!!
Współczuję. Ja też wczoraj robiłam i u mnie póki co dobre wyniki, więc wyrok cukrzycowy chwilowo odroczony.
Po 1 czy po 2 h masz 200?

reklama
Ja teraz z innej beczki:) Chciałam sobie kupić kolorowe, robione na drutach poszewki na poduszki do salonu, ale ceny w internecie były szalone. Kupiłam więc sobie druty i włóczkę i postanowiłam zrobić je sama:biggrin2: Taka twórcza zrobiłam się w tej ciąży;) czyżby już mi się włączył syndrom wicia gniazda;) Więc sobie w wolnych chwilach dziergam i słucham audiobooków:)
To samo miałam w pierwszej ciąży!!! Zrobiłam sama synkowi żyrandol do pokoju w kształcie balona, takiego pasażerskiego. ;-)

Do góry