reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
@Wiola1198 trzymam kciuki, bedzie dobrze :) szkoda, ze wizyta tak pozno, caly dzien musisz czyms zajac zanim Fasolke swoja obejrzysz :)

@gaya11 ojej, a jeszcze tydzien temu pisalas jak to zadnych mdlosci I ciaza superowa ;) te nasze fasolki to sobie z nas jajka robia ;) najgorzej jest w 6-10 tyg, mi odkad trzasnal 10 tydz w niedziele to mdlosci zniknely takze trzymaj sie :)
No dokładnie, no taki jeden strzał był ,że szok.Chyba to moje bejbi woli żebym arbuzy wsuwała zamiast śmieciowego papu:D Ale dalej póki co jest ok ;)

reklama
Cześć Dziewczyny.
Wczoraj byłam na wizycie i wszystko wygląda dobrze. Dzidziuś rośnie, serduszko bije, w usg wszystko ok. Lekarka nie wie skąd te plamienia, mamy nadzieję, że już nie wrócą, bo na razie od trzech dni spokój.
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za wizytujące w najbliższym czasie:)

Hej dziewczyny. Dopadło mnie zapalenie pęcherza... Uciska mnie mocno, a jak idę do łazienki to mało co leci :( i jeszcze mnie piecze :( muszę iść do lekarza. Masakra nie umiem się skupić na pracy... Nie wiem czy się nie zwolnie do domu :(

Witam z rana. Wczoraj robiłam krzywą i mam za wysoki cukier w okolicach 200.Masakra.Wkurzylam się bo znowu skierowanie do następnego lekarza.... Ahhhhhh. Dziś mam wizytę. Zobaczymy co u fasolinki . Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace oraz gratuluję pięknych selficzkow Super słodkie bobas ki!!!

Hej dziewczyny. Dopadło mnie zapalenie pęcherza... Uciska mnie mocno, a jak idę do łazienki to mało co leci :( i jeszcze mnie piecze :( muszę iść do lekarza. Masakra nie umiem się skupić na pracy... Nie wiem czy się nie zwolnie do domu :(
Biedna. Nie męcz się w pracy, idź do lekarza i na zwolnienie. Teraz szczególnie musisz o siebie dbać.

Ja teraz z innej beczki:) Chciałam sobie kupić kolorowe, robione na drutach poszewki na poduszki do salonu, ale ceny w internecie były szalone. Kupiłam więc sobie druty i włóczkę i postanowiłam zrobić je sama:biggrin2: Taka twórcza zrobiłam się w tej ciąży;) czyżby już mi się włączył syndrom wicia gniazda;) Więc sobie w wolnych chwilach dziergam i słucham audiobooków:)

Jedz dużo żurawiny i pij wodę z cytryną. Trzeba zakwasić mocz.

Witam z rana. Wczoraj robiłam krzywą i mam za wysoki cukier w okolicach 200.Masakra.Wkurzylam się bo znowu skierowanie do następnego lekarza.... Ahhhhhh. Dziś mam wizytę. Zobaczymy co u fasolinki . Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace oraz gratuluję pięknych selficzkow Super słodkie bobas ki!!!
Współczuję. Ja też wczoraj robiłam i u mnie póki co dobre wyniki, więc wyrok cukrzycowy chwilowo odroczony.
Po 1 czy po 2 h masz 200?

reklama
Ja teraz z innej beczki:) Chciałam sobie kupić kolorowe, robione na drutach poszewki na poduszki do salonu, ale ceny w internecie były szalone. Kupiłam więc sobie druty i włóczkę i postanowiłam zrobić je sama:biggrin2: Taka twórcza zrobiłam się w tej ciąży;) czyżby już mi się włączył syndrom wicia gniazda;) Więc sobie w wolnych chwilach dziergam i słucham audiobooków:)
To samo miałam w pierwszej ciąży!!! Zrobiłam sama synkowi żyrandol do pokoju w kształcie balona, takiego pasażerskiego. ;-)

Do góry