reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Hej my też dziś po wizycie u nowego lekarza wszystko ok dziecko o tydzień mlodsze, byłam na usg z córką i mężem wyszli zaczęłam się ubierać i zemdlalam postawiłam wszystkich na nogi niewiem ale chyba za dużo wrażeń, strasznie się bałam. Potem chcieli krew pobrać to dwie ręce poklute A krwi brak nigdy tak nie mialam 40min 2 fiolki do minimum. Potem już nawet bez kropli.za 2 tyg muszą znów bo za mało.a oto nasze baby
Gratuluję udanej wizyty. A bobo jakie już duże :)
Pewnie zemdlalas że stresu, uważaj na siebie. ;)

reklama
Hejka,nie pisałam bo u mnie sytuacja skonplikowana.naposalam Wam,że na izbie przyjęć stwierdzili,se to ciąża pozamaciczna.przy kolejnych powiedzieli że nie są pewni że trzeba poczekać bo to dopiero był 4tc. Wyszłam na własne żądanie bo czułam się dobrze i kazali przyjechać gdyby się coś działo. I tak w czwartek będzie 6tc kiedy mam nadzieję będą mogli potwierdzić diagnozę.troche straciłam ta ciążę już w głowie ale nadzieja umiera ostatnia.pozdrawiam was
To ja trzymam kciuki by diagnoza się jednak nie potwierdziła i by maleństwo było we właściwym miejscu [emoji5]

Hejka,nie pisałam bo u mnie sytuacja skonplikowana.naposalam Wam,że na izbie przyjęć stwierdzili,se to ciąża pozamaciczna.przy kolejnych powiedzieli że nie są pewni że trzeba poczekać bo to dopiero był 4tc. Wyszłam na własne żądanie bo czułam się dobrze i kazali przyjechać gdyby się coś działo. I tak w czwartek będzie 6tc kiedy mam nadzieję będą mogli potwierdzić diagnozę.troche straciłam ta ciążę już w głowie ale nadzieja umiera ostatnia.pozdrawiam was
Kordosia wierz że będzie dobrze może tak jak u mnie zdarzy się cud .. Dawaj znać jak będziesz coś wiedziała

Hej dziewczyny, dopisuje się do grupy.. trochę zaskoczona tym co się zadzialo z chęcią czytam wasze komentarze. Zwłaszcza że jeszcze nie wszyscy wiedzą..(np. w pracy) pytanko do was mam jeśli pracujecie - kiedy planujecie iść na L4?
Witaj wśród nas..
U mnie w pracy już wiedzą ale mam pracę biurowa i jak wszystko będzie dobrze to planuje do końca 5 miesiąca pracowac ale czas pokaże

Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze, 4 tc to jeszcze bardzo wcześnie i trudno stwierdzić coś pewnego, najtrudniejsza jest niepewność ale czwartek już lada moment. Ściskam. Dawaj znać co i jak.

Serdecznie witam nowe mamusie i życzę nam wszystkim spokojnych ciąż:)

Gratuluję udanych wizyt:)

Si, si :) Wlasnie laduje telefon po 'referacie' i zjadam gruszke [emoji14] przyplynelismy w ciekawe miejsce gdzie jest pelno motyli :) Pogoda nawet spoko, ale jakos nie zdecydowalam sie jeszcze wejsc do jeziora i biore prysznic na lodce :) Od jutra ma troche padac. A jak Wasz wypoczynek? :)
Też odpoczywam, nadrabiam seriale, filmy, książki :) mąż gotuje. Chce ten tydzień przeleżeć, w piątek wizyta, mam nadzieję,że pozbędę się tego krwiaka. Chciałabym być w pełni aktywna,nie lubię jak się koło mnie coś robi.

Ja już po wizycie. Bylismy razem. Mój A. pierwszy raz [emoji846] słyszeliśmy serduszko, mały do nas machał rączkami i to dość długo i gin włączył nam na chwile serduszko na głos [emoji846] niesamowite to wszystko było [emoji846] maleństwo ma 23,15 mm, serduszko bije 167/ minutę. Na chwile obecna wszystko jest ok. Jutro nam tylko zrobić dodatkowo awidność na toxoplazme i różyczkę a pozostałe badania ok. 31 mam prenatalne usg. Mój gon ma ten certyfikat o którym pisała Meggi a po 24 mam zrobić hcg+PAPPA, koszt to 350 zł. Jak przeżyje prenatalne i wynik będzie ok to odetchne z ulga.
A to nasze maleństwo
IMG_3172 (1).JPG

Załączniki

• IMG_3172 (1).JPG
    IMG_3172 (1).JPG
    1,4 MB · Wyświetleń: 265
Ostatnia edycja:
Ja już po wizycie. Bylismy razem. Mój A. pierwszy raz [emoji846] słyszeliśmy serduszko, mały do nas machał rączkami i to dość długo i gin włączył nam na chwile serduszko na głos [emoji846] niesamowite to wszystko było [emoji846] maleństwo ma 23,15 mm, serduszko bije 167/ minutę. Na chwile obecna wszystko jest ok. Jutro nam tylko zrobić dodatkowo awidność na toxoplazme i różyczkę a pozostałe badania ok. 31 mam prenatalne usg. Mój gon ma ten certyfikat o którym pisała Meggi a po 24 mam zrobić hcg+PAPPA, koszt to 350 zł. Jak przeżyje prenatalne i wynik będzie ok to odetchne z ulga
Gratuluję, cudowna wiadomość, oby więcej takich:) Piszesz "mały" bo masz przeczucie, że będzie chłopiec?:)

Ja już po wizycie. Bylismy razem. Mój A. pierwszy raz [emoji846] słyszeliśmy serduszko, mały do nas machał rączkami i to dość długo i gin włączył nam na chwile serduszko na głos [emoji846] niesamowite to wszystko było [emoji846] maleństwo ma 23,15 mm, serduszko bije 167/ minutę. Na chwile obecna wszystko jest ok. Jutro nam tylko zrobić dodatkowo awidność na toxoplazme i różyczkę a pozostałe badania ok. 31 mam prenatalne usg. Mój gon ma ten certyfikat o którym pisała Meggi a po 24 mam zrobić hcg+PAPPA, koszt to 350 zł. Jak przeżyje prenatalne i wynik będzie ok to odetchne z ulga.
A to nasze maleństwo
Zobacz załącznik 875914
Wow, ale cudowna wiadomość! Gratuluję, piękny, duży dzidziul :D

reklama
Gratuluję, cudowna wiadomość, oby więcej takich:) Piszesz "mały" bo masz przeczucie, że będzie chłopiec?:)
Chyba tak :) jak coś mówię to nawet tak spontanicznie wychodzi mi on :) mam jakieś takie przeczucie, że to chłopczyk. Zdziwię się jak będzie dziewczynka, chociaż mój wolałby panienkę :)

Do góry