karolina921
Fanka BB :)
Zachciało mi się murzynka i po nocy siedzę w kuchni [emoji39]. Mąż stwierdził, że baba w ciąży jest nieobliczalna i nigdy niewiadomo co wymyśli o 12 w nocy[emoji13]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zachciało mi się murzynka i po nocy siedzę w kuchni [emoji39]. Mąż stwierdził, że baba w ciąży jest nieobliczalna i nigdy niewiadomo co wymyśli o 12 w nocy[emoji13]
Jak wszystko z ciaza ok, to nie ma przeciwskazan do latania. Ja lecialam pare dni temu na dwa dni do PL i z powrotem. Lekarz mowil, ze duzo pacjentek przylatuje do niego z UK "prowadzic" ciaze, bo tu opieka slaba. Jedyne co niedozwolone to pod koniec ciazy w zaleznosci od lini lotniczych (35-36tc). Ja pewnie conajmniej jeszcze raz polece zobaczyc sie z moim lekarzem :-)Dziękuję, zamierzam z ręką na sercu odpoczywać. Myślę,że podróż samolotem w 19tyg to już "bezpieczniej" niż na początku. Wszystko oczywiście zależy od pozwolenia lekarza. Mam nadzieję,że się zrelaksujecie we Włoszech. Dokąd dokładnie?
Powiem Ci,że najbardziej martwią mnie te bóle okresowe, dosłownie jakbym zaraz miała dostać miesiączkę. Obawiam się,że to przez tego krwiaka
bardzo mi przykro jeśli cie to pocieszy przeszłam przez to samo we wtorek tez serduszko przestalo bic dostałam tabletki na wywolanie poronienia nie było tak zle prawie niebolalo tylo lala się krew ja wydalilam sama wszystko zabieg miałam dla pewności żeby żadne zapalenie się nie wdalo sam zabieg prześpisz 10 minut i wrócisz na sale jeśli masz jakies pytania pisz smialoNo i stało się.... najgorszy scenariusz się spełnił ;( ciąża obumarła, beta się zatrzymała ;( dostałam tabletki poronne, za 6h zabieg ;( serce mi pęka - boje się tego zabiegu ;(
witaj tak dużo się zmienilo teraz stracilam dzieciatko w 9 tyg odeslalam prywatnie do badan genetycznych i na ustalenie plci zaplacilam niemalo ale jak dostane wyniki szpital mi wystawi kartw martwego urodzenia z która zarejestruje dzieciatko w urzędzie stanu cywilnego nadamy imie i pochowamy już prawie mamy wszystko gotowe czekamy tylko na poznanie plci wyniki powinnam mieć do piątku z księdzem tez kłopotu nie ma poswieci grobik zmowi modlitweBaffi przykro mi trudna sprawa mieszkasz w Polsce? Słyszałam ogólnie od mojej koleżanki jak urodziła ok 20 tyg to nawet nie mogła pochować tylko powiedzieli GLOWNY krzyz jest dla maluszków? Czy cis się zmieniło?
Cieszę się, że Ci się podobała Ja też ryczałam jak bóbr, a w ciąży nie byłam.@julia2s i jak poszła wizyta u Gina w Polsce? U Was tez tak upalnie jak tu? Bedą zaraz wprowadzać zakazy podlewania ogródków bo stan wody słaby [emoji15][emoji15]
@karolina921 a wiesz Kochana co jest najgorsze? Ze rodzinie to nigdy nie dogodzisz? U bas bardzo długo obstawiałam przy jednym dziecku i tyle sie nasłuchałam, ze aż w pewnym momencie powiedziałam każdemu z osobna, ze moja macica to mną sprawa i nie życzę sobie komentarzy. Od 2 lat mam ciszę [emoji6] teraz pewnie bedą w szoku i ja wiem, ze będzie radość bo oni w głębi ducha chcą dobrze, ale sprawy seksu i robienia dzieci to niech zostawią nam [emoji6] rozwalilas mnie co do Murzynka [emoji23][emoji23]
@IrenkaX współczuje przeżyć Kochana [emoji20] a kiedy teraz po zabiegu będziecie mogli zacząć starania?
@ForgetMeeNot u nas w Środkowej Anglii już jest żółty alarm zużycia wody. Myśle, ze w tym tygodniu zabronią podlewania ogródków [emoji20] mam kolegę farmera i są kompletnie załamani, ten sezon nie będzie bogaty. Najgorsze jest to, ze od 3 tygodni nie spadła korpla deszczu, a następne dwa tygodnie przynajmniej tez tak wyglądają. Jak dzisiaj Twoje samopoczucie? Skończyłam Słowika w zeszły weekend, o Jezusie przez te hormony ciążowe wylałam morze łez. Świetna książka [emoji7]
@lolaa ale super Wam sie udało [emoji7] ja teraz planuje aby Szymek im przekazał informacje, ze będzie starszym bratem [emoji4]
Dziewczyny jutro 10 tydzień [emoji15] jeszcze tylko 2 i będzie usg, czas mi jakoś wolno cholera leci, a dobre myśli przeplatają sie ze strachem. Dzisiaj sie zdarzyłam i mam 1 kg do przodu [emoji15] nie jem dużo bo u nas mega upał wiec nie wiem skąd to sie przyplątało [emoji6]
Miłej Niedzieli [emoji8][emoji8]
Ja przeszłam troszke gorzej przez te tabletki ;( okropność;( mnie bardzo bolało a krew w ogóle nie leciała... dopiero po zabiegu ;( teraz chcialabym porobić wszystkie możliwe badania, by sytuacja sie nie powtórzyła ;( strasznie ciężko psychicznie ;(bardzo mi przykro jeśli cie to pocieszy przeszłam przez to samo we wtorek tez serduszko przestalo bic dostałam tabletki na wywolanie poronienia nie było tak zle prawie niebolalo tylo lala się krew ja wydalilam sama wszystko zabieg miałam dla pewności żeby żadne zapalenie się nie wdalo sam zabieg prześpisz 10 minut i wrócisz na sale jeśli masz jakies pytania pisz smialo