reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Ja dzisiaj też wizytowalam :) bobo ma już 1,5 cm i widać rączki i nóżki :) plamienia jak na razie ustaly, ale ciągle mam brać Duphaston.

Męczy mnie ciągła niemoc. Najchętniej bym cały czas leżala, ale przy 14 miesięcznym urwisie to niemożliwe ;) mam też napady obzarstwa. Jak tylko mam pusty żołądek to męczą mnie mdłości. Zawsze jakaś kromeczka musi być pod ręką :)
Mam dokładnie to samo, niemoc, leżenie, obżarstwo (tylko to ratuje mnie od mdłości)
Moja dzidzia już prawie 3cm:D

reklama
Niedawno wróciliśmy z IP. Okruszek ma się dobrze to już ponad 1cm szczęścia [emoji7]

Serduszko 141 uderzeń na minutę. To "plamienie" najprawdopodobniej jest od luteiny. Lekarka stwierdziła przy badaniu na fotelu, że ona mnie podrażnia. Mam ją odstawić i zamiast niej duphaston 3x2tab. Krwiaczek już praktycznie niewidoczny. Według USG dziś jest równy 8tc [emoji4]

Kazała dbać o siebie i myśleć pozytywnie bo wszystko jest w jak najlepszym porządku [emoji6], ale jak sama przyznała lepiej przyjechać jeden raz za dużo niż ten raz za mało.

Ulga niesamowita!!! :))) Dobranoc!

Niedawno wróciliśmy z IP. Okruszek ma się dobrze to już ponad 1cm szczęścia [emoji7]

Serduszko 141 uderzeń na minutę. To "plamienie" najprawdopodobniej jest od luteiny. Lekarka stwierdziła przy badaniu na fotelu, że ona mnie podrażnia. Mam ją odstawić i zamiast niej duphaston 3x2tab. Krwiaczek już praktycznie niewidoczny. Według USG dziś jest równy 8tc [emoji4]

Kazała dbać o siebie i myśleć pozytywnie bo wszystko jest w jak najlepszym porządku [emoji6], ale jak sama przyznała lepiej przyjechać jeden raz za dużo niż ten raz za mało.

To super! Tez uważam, ze zawsze warto jechać o raz za dużo, chociażby dla swojego komfortu psychicznego, bo szkoda się niepotrzebnie martwić:D
Obudziła mnie oczywiście toaleta
i spać nie mogę:rolleyes2:

Hej Dziewczyny, witam się z Wami z rana :) @karolina921 bardzo się cieszę,że u okruszka wszystko jak trzeba, zadomowił/a się na dobre i widać dobrze mu/jej u mamusi :)

Ja dzisiejszą noc miałam ekscytującą :D śniło mi się,że tuliłam swoje maleństwo, taki malusienkie,dopiero urodzone. Mam nadzieję,że to dobry znak :)

Miłego dnia dla Was!

Super, bardzo się cieszę [emoji846] i tez uważam, ze lepiej jeden raz za dużo niż o jeden za mało [emoji846]
Ja jeszcze 5 dni do wizyty [emoji846]

A ja jestem znowu na becie... ehh już sama nie wiem co myśleć, zapisałam się na jutro do gin na NFZ... zobaczymy co on mi powie :/

Ja dzisiaj też wizytowalam :) bobo ma już 1,5 cm i widać rączki i nóżki :) plamienia jak na razie ustaly, ale ciągle mam brać Duphaston.

Męczy mnie ciągła niemoc. Najchętniej bym cały czas leżala, ale przy 14 miesięcznym urwisie to niemożliwe ;) mam też napady obzarstwa. Jak tylko mam pusty żołądek to męczą mnie mdłości. Zawsze jakaś kromeczka musi być pod ręką :)
Mam identycznie niemoc, senność i czuję ciągły głód a jak nie zjem na czas to mdłości. A mój 14 miesięczny syn non stop w biegu :rolleyes2: dobrze że jestem u rodziców to często babcia się zajmuję Gabrielem :)

A ja jestem znowu na becie... ehh już sama nie wiem co myśleć, zapisałam się na jutro do gin na NFZ... zobaczymy co on mi powie :/
Kciuki za wysoką betę, ale kochana mi się wydaję że to kwestia kilku dni i w pęcherzyku pojawi się śliczny, widoczny zarodek!

Kochana, powoli cały czas Ci rośnie beta więc jest dobrze, dzisiaj na pewno też pójdzie w górę. Każda z nas jest inna i nie sugeruj się,że jednej idzie szybko w górę a drugiej ciut mniej. Dobrze,że jutro masz wizytę 3mam łapki za dobre wieści. :)
A jeszcze tak z ciekawosci, ile czasu czeka się na wynik z bety?

Mam identycznie niemoc, senność i czuję ciągły głód a jak nie zjem na czas to mdłości. A mój 14 miesięczny syn non stop w biegu :rolleyes2: dobrze że jestem u rodziców to często babcia się zajmuję Gabrielem :)

Kciuki za wysoką betę, ale kochana mi się wydaję że to kwestia kilku dni i w pęcherzyku pojawi się śliczny, widoczny zarodek!
Dziekuje:* chociaż ja mam wrażenie ze ta beta już tak mocno nie bd przyrastać, ale nie wiem :/ mam nadzieje ze to kwestia kilku dni i wszystko się rozwiąże ❤️✊ Oby

reklama
Kochana, powoli cały czas Ci rośnie beta więc jest dobrze, dzisiaj na pewno też pójdzie w górę. Każda z nas jest inna i nie sugeruj się,że jednej idzie szybko w górę a drugiej ciut mniej. Dobrze,że jutro masz wizytę 3mam łapki za dobre wieści. :)
A jeszcze tak z ciekawosci, ile czasu czeka się na wynik z bety?
U mnie akurat w ten sam dzień są wyniki, sprawdzam przez internet- a kobieta z labo dała jeszcze na pilne to myśle ze koło południa powinny być 15-16

Do góry