Baffi26
Fanka BB :)
hej dziewczyny ja już w domu jestem pozwolcie ze sprostuje po co było czyszczenie potrzebne otorz jak pisałam o 19 było już po wszystkim wypadlo ze mnie wszystko plod z resztakami tkanek od razu mnie wzięli na usg i lekarz stwierdził ze cos tam chyba jest ale nieduzo i ze lepiej doczyscic bo po co ma się wdac zakarzenie zabieg miałam o 22 dopiero do tego czasu jeszcze skrzepy wylatywaly także wsumie sama niewiem czy było to czyszczenie bo dziewczyna z sali mowila ze mnie odwieźli już po 5 minutach możliwe ze jednak czyszczenia niebylo bo niekrwawie tylo mam takie jakby plamienie leciutkie jak na końcu okresu wsumie to nawet nie plamienie a brudzenie. Plod już wyslany do badan o 15 kurier odebral teraz czekam do 5 dni roboczych na wyniki jak będę znala już plec wtedy do urzędu zarejestrować a wcześniej jeszcze do szpitala po karte martwego urodzenia no i czeka mnie pogrzeb i cala ta papierologia. Ogolnie dobrze się czuje nic mnie nie boli a starac się mogę ponownie już po 2 okresie i zza 10 dni do kontroli. ciekawe tylo kiedy ten okres zechce się pojawić beta jeszcze wysoka wczoraj miała 104 567 spada ale powoli