reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
hej dziewczyny ja już w domu jestem pozwolcie ze sprostuje po co było czyszczenie potrzebne otorz jak pisałam o 19 było już po wszystkim wypadlo ze mnie wszystko plod z resztakami tkanek od razu mnie wzięli na usg i lekarz stwierdził ze cos tam chyba jest ale nieduzo i ze lepiej doczyscic bo po co ma się wdac zakarzenie zabieg miałam o 22 dopiero do tego czasu jeszcze skrzepy wylatywaly także wsumie sama niewiem czy było to czyszczenie bo dziewczyna z sali mowila ze mnie odwieźli już po 5 minutach możliwe ze jednak czyszczenia niebylo bo niekrwawie tylo mam takie jakby plamienie leciutkie jak na końcu okresu wsumie to nawet nie plamienie a brudzenie. Plod już wyslany do badan o 15 kurier odebral teraz czekam do 5 dni roboczych na wyniki jak będę znala już plec wtedy do urzędu zarejestrować a wcześniej jeszcze do szpitala po karte martwego urodzenia no i czeka mnie pogrzeb i cala ta papierologia. Ogolnie dobrze się czuje nic mnie nie boli a starac się mogę ponownie już po 2 okresie i zza 10 dni do kontroli. ciekawe tylo kiedy ten okres zechce się pojawić beta jeszcze wysoka wczoraj miała 104 567 spada ale powoli

reklama
@wiola1198 cuuudowne wiadomości!!!! Aż chodzę i uśmiecham się sama do siebie :)

@julia2s super!! Rośnijcie zdrowo :)

@Megghan takie różnice zdarzają sie bardzo często! Gratuluje serduszka :)!

@IrenaX trzymam kciuki za betę jutro w takim razie [emoji1307][emoji1307]

Na dzień Was zostawiłam bo urwanie głowy, a tu prawie 200 postów do nadrobienia [emoji23][emoji23]

Jeszcze 3 tygodnie do 12 tyg usg i zaraz potem mamy lecieć do Polski na urlop, a ja nie mogę sie zdecydować na zarezerwowanie lotów :( boje sie, ze coś pójdzie nie tak...
Nie ma sie co stresowac kochana :) bukuj loty tak czy siak :) odpoczniesz sobie a I czas szybciej zleci :) a nie masz zupelnie jak pojsc na prywatny scan? Bylabys zupelnie spokojna :)

Dziewczyny wiecie jaki macie progesteron? Mi wyszedł dość niski, niby biorę Duphaston ale i tak się martwię.
Jaki masz ? Mój z wczoraj 8ng... biore dupka 3x1, niby mieści się w widełkach, moim zdaniem dość niski, lekarz mówi by na to nie patrzeć i się nie przejmować.

@Caitlyn a nie chcesz niespodzianki? O testach paskowych nie slyszalam, ale plec juz od 16tyg widac :) trzymam kciuki, zeby dzidzi wspolpracowalo I zeby dalo sie u Was sprawdzic juz niedlugo :)

@IrenaX nic nie myslec, bo nic nie wymyslimy, wiem ze to bardzo trudne, ale moze poczytaj cos? Nie zwiazanego z ciaza :) polecam Biegnącą z wilkami :)
Albo poogladaj film :)
Bedzie dobrze :)

@ForgetMeeNot sny tez mialam takie :( to dlatego, ze sie stresujemy I wychodzi w nocy :( tarczyca sie nie przejmuj, jestes monitorowana, a tez z dwojga zlego to "lepiej", ze TSH za niskie niz jakby za wysokie mialo byc, serducho juz widzialas?

@carmelek9 przepraszam, nie pomoge :( co mowi lekarz na ten niski progesteron?
Tak, widziałam :) 18.06 biło 120/minutę i wtedy TSH miałam też ok. Nie wiem, może zbyd duża dawka euthyroxu. W piątek idę do endo i może powtórzę badanie na czczo i bez leku. Też słyszałam, że już lepsze niższe, ale jak zwykle popełniłam ten bład, że uruchomiłam wujka Google... a zawsze sobie powtarzam żeby tego nie robić
Wiem, że sny są odzwierciedleniem naszych obaw i myśli, ale to było po prostu okropne... :(

A też tak macie, że wstajecie w nocy na siku 2-3 razy? Ja przez to nie mogę się wyspać...

Tak, widziałam :) 18.06 biło 120/minutę i wtedy TSH miałam też ok. Nie wiem, może zbyd duża dawka euthyroxu. W piątek idę do endo i może powtórzę badanie na czczo i bez leku. Też słyszałam, że już lepsze niższe, ale jak zwykle popełniłam ten bład, że uruchomiłam wujka Google... a zawsze sobie powtarzam żeby tego nie robić
Wiem, że sny są odzwierciedleniem naszych obaw i myśli, ale to było po prostu okropne... :(

A też tak macie, że wstajecie w nocy na siku 2-3 razy? Ja przez to nie mogę się wyspać...
A wiesz, ze jak widzialas w 8tyg serducho bijace to szanse na niepowodzenie spadaja do 2% takze prosze sie tu nie zamartwiac :)

Mi sie za to po scanie w 6tyg (widzielismy serduszko) śnilo, ze bylismy na scanie I serduszko bilo bardzo wolno...A wczesniej sie naczytalam I wiadomo o czym to swiadczy...takze tez spanikowana eh

No ten wujek Google to robi swoje :(
Zobaczcie dziewczyny jak malo bysmy stresow mialy gdybysmy internetu nie mialy...

Tak miałam w 6, 7 TC. Teraz jestem w 10 i mam wrażenie że dużo lepiej.

Baffi życzę Ci kolejnej prawidłowej ciąży.

Skończyłam 9t i mam 26 progesteron, niby w normie ale lepiej byłoby gdyby był ponad 30.
Z drugiej strony podobno są skoki w ciągu dnia, biorę 3 Duphastony dziennie, musi być dobrze:)
Dziś mam wizytę to spytam lekarza. Swoją drogą pierwszy raz idę na wizytę taka spokojna (póki co), mam nadzieje, ze dzidziuś ładnie się rozwija.

Zyc
Skończyłam 9t i mam 26 progesteron, niby w normie ale lepiej byłoby gdyby był ponad 30.
Z drugiej strony podobno są skoki w ciągu dnia, biorę 3 Duphastony dziennie, musi być dobrze:)
Dziś mam wizytę to spytam lekarza. Swoją drogą pierwszy raz idę na wizytę taka spokojna (póki co), mam nadzieje, ze dzidziuś ładnie się rozwija.
Zycze Ci tego z całego serduszka ❤️✊

reklama

Ja tak wstaje juz praktycznie od 5tc. Bedzie tylko gorzej:-D

Ostatnia edycja:
Do góry