reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
reklama
Hej dziewczyny. Chcialabym sie przywitac. I ja zobaczylam 2 kreseczki na tescie. Nie bylo to planowane ale i tak sie cieszymy. Mamy juz 2 szkraby I to bedzie trojeczka. Mieszkamy w uk, wiec na wizyte jeszcze poczekam do 17 lipca.

Witaj Minka. Z trójką będzie wesoło :) :) :)

Dobrej nocy Dziewczyny, oby następny dzień przynosił znowu same pozytywne wieści :)

My już w domku lot w miarę ok przeszły mi już zawroty jest lepiej lekkie rewolucje w brzuchu pozostały wizyta 26.06 g.9.00

Miałam pytac bo właśnie leżę czy wy też się tak krecicie w łóżku dopiero poczatek A ja nie moge spac za długo w jednej pozycji do tego nie moge już spać na brzuchu jakiś spuchniety jest I rana po cesarce też spuchnieta A przecież 4lata już minęły chyba zainwestuje już w rogala w pierwszej ciazy był zbawieniem... czy spicie na brzuchu,? Witamy nowa mamusie:)

reklama
Gabrysia ja też z opolskiego. Gdzie byś chciała rodzić? Czy jeszcze o tym nie myślałaś?

Boziu jak mnie zgaga pali... Musiałam z czymś przesadzić dzisiaj. I nie wierzcie w powiedzenia, że na zgagę dziecko będzie mieć bujne włosy, w ciąży z Mikim bardzo mnie zgaga męczyła, a się prawie łysy urodził, musiał mi gdzieś mocno naciskać po prostu.

Do góry