reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
ja nawet nie sprawdzam bety żeby się nie stresować ;) pójdę do gin za tydzień jakoś, będzie prawie 5 tydzień i wtedy będę wszystko wiedziała. póki co mam poranne nudności! :/

reklama
ja nawet nie sprawdzam bety żeby się nie stresować ;) pójdę do gin za tydzień jakoś, będzie prawie 5 tydzień i wtedy będę wszystko wiedziała. póki co mam poranne nudności! :/

W 5tc moze nic nie byc widac, ewentualnie pecherzyk. Bezpieczniej isc 6-7, bo wtedy serduszko juz bije :-) ja poszlam w pierwszej ciazy za szybko i strata kasy, bo musialam przyjsc po 2 tygodniach znowu, bo oprocz pecherzyka nie bylo nic.

Ja idę 12.06 i to będzie pierwszy dzień 6 tygodnia, może wcześnie ale nie chce czekać. Najwyżej pójdę jeszcze raz

I ja nieśmiało się melduję. Dzisiaj zobaczyłam II kreski. Dzień przed okresem w 29 dc. Ale jeszcze jest duza niepewnosc czy aby okres na pewno nie przyjdzie.

Załączniki

• 3A95A072-92D3-4B93-9880-A35F4E0A24C7.jpeg
    3A95A072-92D3-4B93-9880-A35F4E0A24C7.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 225
Hej dziewczyny :)

Można do Was dołączyć? Dzisiaj mój 26 dc, 13dpo. Okres planowo powinien być dzisiaj. Mój test z rana, ale miałam taki tylko o małej czułości. Poszłam na betę i wyniki będę po 21 :)

IMG_20180605_063050.jpg

Załączniki

• IMG_20180605_063050.jpg
    IMG_20180605_063050.jpg
    52,3 KB · Wyświetleń: 1 011
reklama
To i ja się przywitam :) w dniu spodziewanego okresu tj 29 maja zrobiłam test i wyszły dwie blade kreski, ale wczoraj zrobilam bete - wynik 1257 :) termin z om wychodzi gdzieś ma 08.02 :) wizytę mam 11.06. Gratuluję wszystkim!

Do góry