Fanka Kadry
Fanka BB :)
Tak pierwsze i na dziś planuje,ze jedyneWażne,żeby było zdrowe to tez Twoje pierwsze,prawda? Typy imion już macie?
Pierwsze typy imion są... Hania lub Antonina
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak pierwsze i na dziś planuje,ze jedyneWażne,żeby było zdrowe to tez Twoje pierwsze,prawda? Typy imion już macie?
Ja tez na 80% synek tak tez jakoś czuję od początku, zobaczymy co wyjdzie na połówkowych jakby nie było one już całkiem niedługoDziewczyny czy na ten moment to tylko u mnie będzie chłopiec czy jeszcze jakaś mamusia miała wstępnie mówione o synku? [emoji16]
To ja już po USG prenatalnym.
Bardzo fajny facet, spokojny, wszystko tłumaczył tak dokładnie i pewnie,ze niewiele pytań mu zadalam.
Ogólnie wszystko w porządku.
Czynność serca 169 na min.
Kość nosowa obecna
Przeziernosc 1,1 mm
Dziecko 5,1 cm młodsze o tydzień niż OM.
Wszystko reszta prawidlowe [emoji4]
Uspokoił mnie też z moim krwiakiem, powiedział wręcz,ze nie zagraża dziecku,bo jest daleko od łożyska i widać,ze nie ma w nim świeżej krwi tylko Stara
Dziewczyny mam pytanie , dzwoniłam, żeby umówić się na badanie prenatalne. I lekarka pytała, czy ma być badanie podwójne, tzn. z raportem czy bez, z tego co zrozumiałam. Natomiast moja ginekolog jest niestety na urlopie i nie mam jak się z nią skontaktować, bo nie miałam od niej na ten temat żadnej informacji. Doradźcie proszę co robić ?
U mnie na 60% chlopakDziewczyny czy na ten moment to tylko u mnie będzie chłopiec czy jeszcze jakaś mamusia miała wstępnie mówione o synku? [emoji16]
Dziewczyny mam pytanie , dzwoniłam, żeby umówić się na badanie prenatalne. I lekarka pytała, czy ma być badanie podwójne, tzn. z raportem czy bez, z tego co zrozumiałam. Natomiast moja ginekolog jest niestety na urlopie i nie mam jak się z nią skontaktować, bo nie miałam od niej na ten temat żadnej informacji. Doradźcie proszę co robić ?
Świetne wieści! Mała będzie Ci niedługo fajne kopniaczki dawała, jak polubi takie rozprostowywanie nóg jak na zdjęciu.To ja już po USG prenatalnym.
Bardzo fajny facet, spokojny, wszystko tłumaczył tak dokładnie i pewnie,ze niewiele pytań mu zadalam.
Ogólnie wszystko w porządku.
Czynność serca 169 na min.
Kość nosowa obecna
Przeziernosc 1,1 mm
Dziecko 5,1 cm młodsze o tydzień niż OM.
Wszystko reszta prawidlowe
Uspokoił mnie też z moim krwiakiem, powiedział wręcz,ze nie zagraża dziecku,bo jest daleko od łożyska i widać,ze nie ma w nim świeżej krwi tylko Stara