@Ewela821 ty wczoraj pytałaś o upławy to ja mam ich dużo. Nawet bardzo i są takie rzadkie jak woda. Ale pytałam lekarza na usg o to to powiedział, że to normalne bo narządy płciowe są bardziej ukrwione i stąd zwiększona ilość wydzieliny. Więcej nic nie chciał mówić bo ja tylko u niego na usg byłam. Ale jeżeli zapach, kolor nie odbiega od normy to nie ma się czym martwić. Nigdy nie słyszałam by na tym etapie mogły się sączyć wody [emoji848]
@Darsi oj myślę, że dobrze zrobili, że mama jeszcze do jutra zostaje
a w któryn ja jestem tygodniu to ciężko powiedzieć bo każde badanie co innegi pokazuje [emoji6] wg karty 12t6d. Wg prenatalnego 14tc
Ja też po urodzeniu bliźniaczek miałam baby bluesa. Może nie powinnam tego pisać, ale był taki okres jak dziewczyny miały miesiąc i ja jeszcze wszystkiego się uczyłam, że marzyłam by ktoś przyszedł i wsadził mi je spowrotem do brzucha. A co do zaborczości to ja nadal tak mam. Nie lubię nikomu dzieci zostawiać. I oddawać moich obowiązków [emoji6][emoji39] taki ze mnie trudny przypadek. Niestety ciągle jesten zdania, że ja sama wszystko zrobię najlepiej. Poza gotowaniem bo tu to mam niewielki talent [emoji28]
Co do przebierania to pierwsza kupa dziewczynek była najgorsza. Za mną położna stała i patrzyła mi na ręce, obok sąsiadka z sali , a mnie na wymioty zaczęło się zbierać. Jezu, odrazu milion myśli na minutę i oczywiście pierwsza i najbardziej dotkliwa była ta, że ja się widocznie nie nadaję na matkę. Teraz to mi się z tego śmiac chce, ale wtedy czułam się strasznie [emoji57]