ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Dokładnie w 12+0
To tak jak ja jeśli chodzi o usg. [emoji846]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie w 12+0
Wózka nie polecę ale ja też jestem chustomama;-) motalas wczesbiej? czy to będą początki?Ja schudłam na razie 4 kg. Zaczynam 9 tydzień z wagą 54 kg. Z córką w tym czasie miałam już 60. .
Może możecie polecić jakiś głęboki wózek do którego można wpiąć fotelik maxi cosi?
Nie chce kupować 3 w 1 bo u nas zupełnie się nie sprawdził .
Ja mam spacerówki 2 britaxa i zwykła parasolke.
Nie zamierzam za dużo kupować bo wszystko mamy. Tylko ten wózek no i chustę
Dziękuję za kciuki ja mam normalną wizytę. Na prenatalne w ogóle się nie wybieram, no chyba że na połówkowe tak jak byłam z synem@ilona2701 @carmelek9 będę trzymała za Was kciuki obie macie już prenatalne?
@Justyna_maj2017 o której masz wizytę w środę? Ja mam o 15:15, ale jeszcze nie prenatalne,bo to dopiero 10t skończony będzie, więc bardziej zapoznanie z nowym lekarzem położnikiem, mój gin mnie do niego pokierował,a ma bardzo dobre opinie, więc jestem dobrej myśli
@Megi86 super pomysł,właśnie chciałam to samo zaproponować! Dla tych co po raz pierwszy zostaną mamami to niezbędnik,bo ja jestem kompletnie zielona w tym temacie, co do czego i kiedy kupić tak samo jak mój gin pyta "w którym szpitalu chciałaby Pani rodzić" yyy mówię mu,że tak skupiłam się na tym krwiaku i żeby się wchłonął,że zapomniałam,że ciąża kończy się porodem
Motalam się, ale tylko chwilę bo później przerzucilam się w tule. Jakos bałam się gdy młoda była malutka. Teraz chciałabym od początku bo jednak bardzo mi to ułatwi życie zwłaszcza, że będę wtedy miała 2.5 latke która według mnie jest cyborgiem.Wózka nie polecę ale ja też jestem chustomama;-) motalas wczesbiej? czy to będą początki?
Wątek super ja też jestem za i chyba nie ma jeszcze wątku zamkniętego nasze brzuszki?
Ja nie karmiłam piersią,jak się okazało dopiero ostatnio z powodu zbyt krótkiego wędzidełka u syna.tyle osób sprawdzało i nikt tego nie zobaczył..przy drugim maluchu chciałabym walczyć o kp. My się chustowalismy dosyć długo zanim siadł mi kręgosłup.niestety boję się że mój lekarz nie pozwoli na dźwiganie dziecka,ale z dwojga złego lepiej w chuscie dla mojego kręgosłupa.nosidlo przypadło tak późno że mieliśmy epizodyczne noszenie w nim.Motalam się, ale tylko chwilę bo później przerzucilam się w tule. Jakos bałam się gdy młoda była malutka. Teraz chciałabym od początku bo jednak bardzo mi to ułatwi życie zwłaszcza, że będę wtedy miała 2.5 latke która według mnie jest cyborgiem.
Ja za to jestem zafiksowana na punkcie kp
Kochana miłego odpoczynku,ciesz się mężem i oby mdłości odpuściły:-)chwal się brzuszkiem w wątku,ja się pokazałam właśnie:-)Hejka mamuśki pisze z doskoku no mężem się cieszę.. Jutro w góry jedziemy poodpoczywac I porobić nic ale to dobrze bo ogólnie nadal mam mdłości I nastroj nie wakacyjny. Momentami sama siebie nie znoszę. Jutro za czynam 11 tydzień może mdłości odpuszcza....
. Ściskam
A co do brzucha to ja nie dość że duża babka jestem6to brzuch mi wysadzili jakbym co najmniej w 5 mcu była