Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Wiem i dziękuję
Tylko hormony + ciągle napięcie to mieszanka wybuchowa
Tylko hormony + ciągle napięcie to mieszanka wybuchowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas sprawdził się tulik i bardzo polecam jak córka z niego wyrosła to ciężko było nam się bez niego obejść i wylądowała ostatecznie u nas w łóżku. Przy drugim dziecku też na pewno będziemy używaliHejka,u nas szumisia synek dostał od Babci,sprawdził się jako jedna z dwóch najlepszych rzeczy które nabyliśmy.rewelka,długo służył.teraz pewnie będzie dla drugiego.drugs super rzecz do leżaczek rozkładany na płasko Tiny love 3w1.bezkonkurencyjne wygląda jak mini kołyska,potem służyło nam przy pierwszych próbach jedzenia w pozycji podniesionej. A tak to w sumie oddawałam tylko ciuchy powyżej 80.na pierwsze miesiące mam zostawione ciuchy,ale wiadomo-czesc nowych dokupimy.jesli byłaby córka to mogłabym zaszaleć. A tak to zostawiałam wanienkę,krzesło do karmienia, matę,wózek jedno fyn,ale mąż coś bąka żeby coś lżejszego.a mi odpowiada duża gondola właśnie na pierwsze pół roku Michał urodził się 61cm więc wybór okazał się idealny:-) to co na pewno kupię to otulacz może wombie bo używaliśmy kocyka a teraz bym chciała coś specjalnie do owijania
Bardzo jestem za takkmi nowymi, uporządkowanymi wątkimi. Prościej coś znaleźć nam, ale przede wszystkim nowym przyszlym mamą, które dopiero do nas dołączą i będą potrzebować pomocy lub dobrej rady. Współczuje im wtedy przebijać się przez 1000 stron forum.A probowalas kiwi?
Ehh Dziewczyny tak czytam i wpisuje te wasze 'polecenia' do wyszukiwarki tyle, ze juz zapominam i mi sie miesza To bujaczek, to kocyk, tu jakas mata itp itd Ja w tej kwestii jestem zielona i chetnie bym skorzystala ze sprawdzonych artykulow/rozwiazan Moze stworzymy nowy watek dot. Waszych ulubionych artykulow? Bedzie to spis przejrzysty i bardzo pomocny - szczegolnie dla kobitek, ktore zostana mama pierwszy raz Co Wy na to? Podzielicie sie swoimi must have?
EDIT: Utworzyłam nowy wątek. Zatem drogie Panie proszę o podzielenie sie tam Waszymi ulubieńcami
Dokładnie w 12+0@Justyna_maj2017 a na prenatalnych w którym tygodniu i dniu będziesz dokładnie?