reklama
Peri86
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny, przepraszam, ze sie nie odzywam, ale do 16 pracuje, a po 16 umieram ze zmeczenia... Chyba Was juz nie nadrobie
Wczoraj mialam wizyte i wszystko jest ok. 11. lipca kolejna Czy bediecie robic badania prenatalne?
Wczoraj mialam wizyte i wszystko jest ok. 11. lipca kolejna Czy bediecie robic badania prenatalne?
Kruczyca
Fanka BB :)
Ja póki co jestem tylko za usg a jak coś będzie nie tak to dopiero będę testy robić.Hej dziewczyny, przepraszam, ze sie nie odzywam, ale do 16 pracuje, a po 16 umieram ze zmeczenia... Chyba Was juz nie nadrobie
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj, ja też mam termin na 13.02 :-) u mnie też drugie i trzecie :-) mam juz 6 letnia córkę :-)Witam.
Chcę dołączyć do Waszego grona Termin mam na 13 lutego i to będzie moje drugie dziecko
Bliźniaki? Zazdroszczę moja córka ma 3,5 roku.Witaj, ja też mam termin na 13.02 :-) u mnie też drugie i trzecie :-) mam juz 6 letnia córkę :-)
Peri ja prenatalnych nie będę robić. Chyba, że lekarz będzie nalegał na zrobienie.
reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
My juz po ufffff [emoji3] [emoji106] [emoji7] [emoji307]
dzidzius nadrobil wszystko, wg usg dr powiedzial, ze nawet 4 dni do przodu jest .Maluszek ma cale 1.02 cm i slyszalam serduszko, bilo 147/min wiec dr stwierdzil, ze rewelacja[emoji7] kosmowka tez ok, ladna rowna.
Ogromnie dziekujemy za kciuki!!!
Mloda1234 super, ze u Was ok!
dzidzius nadrobil wszystko, wg usg dr powiedzial, ze nawet 4 dni do przodu jest .Maluszek ma cale 1.02 cm i slyszalam serduszko, bilo 147/min wiec dr stwierdzil, ze rewelacja[emoji7] kosmowka tez ok, ladna rowna.
Ogromnie dziekujemy za kciuki!!!
Mloda1234 super, ze u Was ok!