reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2017

Młoda - wiem właśnie ale patrzyłam dzis na pogodę bo za tydzień jedziemy nad morze to oczywiście ma padać cały tydzień...

reklama
Hej dziewczyny , ja też jestem w tej grupie na fb ale jeszcze się nawet tam nie odezwałam, ja ogólnie na fb tak nie wchodzę bo to jest mega pozeracz czasu , kiedyś siedzialam i siedzialam a teraz zajrzę raz dziennie i tyle, mam messenger to mogę pisać z tym kim chce a po co mi wchodzić, jeju u mnie się strasznie zrobiło oh i ah, to taka gazeta plotkarska ten fejsik tylko dotycząca znajomych heh, wszystkie "naglowki" w skrócie co u kogo ,

Powodzenia na wizytach , i witam nowe mamy :)

Ja nie wiem w ogóle o jakich upałach piszecie bo u mnie 14 stopni ,

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Oczywiście mam jakiegos pecha, moj lekarz zgubil kluczyki do auta i wizyte mam jutro o 8:30. J amu powiem ze nie koniecznie chce jutro usg, tylko chce w takim temrinie zeby bylo cos widac, chce wiedziec co jest przyczyna plamienia, zeby wzial ode mnie wymaz na cytologie cokoliwiek, bo ta bbaka mi tego nie dala, a wciaz lekko plamie, doslownie delkikatnie. ktos pisal o opiniach lekarzy, ja tez sie sugerowalam opiniami bodajze 160 samych pozytwow...wiec nie tak ze w ciemno. tutaj ten lekarz jest z polecnie znajoma do niego dzownila i vprzedsawila sytuacje, ona tez w pierwszje ciazy poszla do babki i ta jej powiedziala ze nie donosi ciazy bo zarodke zle ulokowany a urodzila juz drugie dziecko. po prosru chcialabym miec lekarza do ktorego w razie potrzeby bede mogla zadzownic izeby prowadzil moja ciaze dlatego ide po prostu,

Zolza ja jak powiedziałam o plamieniach to od razu kazała się położyć do usg, bo musi zobaczyć czy nic się nie odkleja :) Nie stresuj się, do jutra niedaleko :* Będzie dobrze skoro plamienia już minimalne

Oczywiście mam jakiegos pecha, moj lekarz zgubil kluczyki do auta i wizyte mam jutro o 8:30. J amu powiem ze nie koniecznie chce jutro usg, tylko chce w takim temrinie zeby bylo cos widac, chce wiedziec co jest przyczyna plamienia, zeby wzial ode mnie wymaz na cytologie cokoliwiek, bo ta bbaka mi tego nie dala, a wciaz lekko plamie, doslownie delkikatnie. ktos pisal o opiniach lekarzy, ja tez sie sugerowalam opiniami bodajze 160 samych pozytwow...wiec nie tak ze w ciemno. tutaj ten lekarz jest z polecnie znajoma do niego dzownila i vprzedsawila sytuacje, ona tez w pierwszje ciazy poszla do babki i ta jej powiedziala ze nie donosi ciazy bo zarodke zle ulokowany a urodzila juz drugie dziecko. po prosru chcialabym miec lekarza do ktorego w razie potrzeby bede mogla zadzownic izeby prowadzil moja ciaze dlatego ide po prostu,

Niektórzy nie nadają się do tego zawodu ....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zolza jeśli plamienia się zwiększają to jedz na IP!! Nie chcę Cię straszyć ale u mnie w poprzedniej ciąży tak było że zaczęłam lekko plamic przed tym zanim zobaczyłam cokolwiek na usg. Okazało się być to ciąża biochemiczna i poronilam

reklama
Ja bym pojechala bo to czasami kilka godzin moze zdecydowac...

ckai3e3kfhebulz8.png

Do góry