reklama
Hej dziewczyny , ja też jestem w tej grupie na fb ale jeszcze się nawet tam nie odezwałam, ja ogólnie na fb tak nie wchodzę bo to jest mega pozeracz czasu , kiedyś siedzialam i siedzialam a teraz zajrzę raz dziennie i tyle, mam messenger to mogę pisać z tym kim chce a po co mi wchodzić, jeju u mnie się strasznie zrobiło oh i ah, to taka gazeta plotkarska ten fejsik tylko dotycząca znajomych heh, wszystkie "naglowki" w skrócie co u kogo ,
Powodzenia na wizytach , i witam nowe mamy
Ja nie wiem w ogóle o jakich upałach piszecie bo u mnie 14 stopni ,
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia na wizytach , i witam nowe mamy
Ja nie wiem w ogóle o jakich upałach piszecie bo u mnie 14 stopni ,
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Oczywiście mam jakiegos pecha, moj lekarz zgubil kluczyki do auta i wizyte mam jutro o 8:30. J amu powiem ze nie koniecznie chce jutro usg, tylko chce w takim temrinie zeby bylo cos widac, chce wiedziec co jest przyczyna plamienia, zeby wzial ode mnie wymaz na cytologie cokoliwiek, bo ta bbaka mi tego nie dala, a wciaz lekko plamie, doslownie delkikatnie. ktos pisal o opiniach lekarzy, ja tez sie sugerowalam opiniami bodajze 160 samych pozytwow...wiec nie tak ze w ciemno. tutaj ten lekarz jest z polecnie znajoma do niego dzownila i vprzedsawila sytuacje, ona tez w pierwszje ciazy poszla do babki i ta jej powiedziala ze nie donosi ciazy bo zarodke zle ulokowany a urodzila juz drugie dziecko. po prosru chcialabym miec lekarza do ktorego w razie potrzeby bede mogla zadzownic izeby prowadzil moja ciaze dlatego ide po prostu,
IzaZdro
Aktywna w BB
Oczywiście mam jakiegos pecha, moj lekarz zgubil kluczyki do auta i wizyte mam jutro o 8:30. J amu powiem ze nie koniecznie chce jutro usg, tylko chce w takim temrinie zeby bylo cos widac, chce wiedziec co jest przyczyna plamienia, zeby wzial ode mnie wymaz na cytologie cokoliwiek, bo ta bbaka mi tego nie dala, a wciaz lekko plamie, doslownie delkikatnie. ktos pisal o opiniach lekarzy, ja tez sie sugerowalam opiniami bodajze 160 samych pozytwow...wiec nie tak ze w ciemno. tutaj ten lekarz jest z polecnie znajoma do niego dzownila i vprzedsawila sytuacje, ona tez w pierwszje ciazy poszla do babki i ta jej powiedziala ze nie donosi ciazy bo zarodke zle ulokowany a urodzila juz drugie dziecko. po prosru chcialabym miec lekarza do ktorego w razie potrzeby bede mogla zadzownic izeby prowadzil moja ciaze dlatego ide po prostu,
Niektórzy nie nadają się do tego zawodu ....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
sojnabig
Fanka BB :)
Zolza jeśli plamienia się zwiększają to jedz na IP!! Nie chcę Cię straszyć ale u mnie w poprzedniej ciąży tak było że zaczęłam lekko plamic przed tym zanim zobaczyłam cokolwiek na usg. Okazało się być to ciąża biochemiczna i poronilam
Kruczyca
Fanka BB :)
reklama