reklama
Bettina2701
Fanka BB :)
To bez sensu Może warto skonsultować się z innym lekarzem w takich okolicznościach?
Bozienka24
Anit nie zaskoczyłas mnie :-) dla mnie zaczął 3 miesiąc wiem ze różnie to liczą jedne kończą 3 miesiące a zaczynają 4 a inni liczą ze właśnie zaczynają 3 miesiąc :-)
PaniAg, oj... Faktycznie lekarz nieciekawy, a dlaczego byłaś prywatnie? Nam pediatra z NFZ normalnie przy każdym dziecku, na pierwszej lub drugiej wizycie dawała skierowanie do poradni preluksacyjnej. A co do profilaktyki i leczenia drobnych wad to nam ortopeda polecała bardzo noszenie w chuście. Nogi są odpowiednio szeroko odwiedzione, a dla dziecka to o niebo przyjemniejsze.
Bettina - moja endokrynolog kazała mi zrobić badania po 6 tygodniach i po 3 miesiącach od porodu.
Bettina - moja endokrynolog kazała mi zrobić badania po 6 tygodniach i po 3 miesiącach od porodu.
Carolajna32
Do poradni preluksacyjnej nie trzeba skierowania. My byliśmy już na jednej wizycie, sama nas umawiałam, niedługo druga będzie.
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Bozienko Alex zaczął 4 miesiąc. Jakbyś nie liczyła, od dnia jego narodzin minęły pełne 3 miesiące. Jakby skończył roczek, to przecież nie powiesz,że go zaczął Szkoda,że z tymi herbatkami z hipp taki problem, bo są super. Dobrze,że dostępne jeszcze w DE.
PaniAg ja z racji zawodu myślę,że lekarz nie chciał źle. Lepiej teraz niż później mieć problem,y. Uwierz,że skutki zaniedbania problemów ze stawami biodrowymi u dzieci bywają straszne
Bettina sam koperek, czy rumianek to mam normalnie z zielarskiego ( to samo co w tych dla dzieci), ale te mieszanki są fajne, bo mają anyż itp. U mnie w Uk o babydream mogę pomarzyć Ja zazwyczaj wszelkie badania robię dopiero po 3 miesiącach najwcześniej od porodu
Betula można podawać meliskę maluszkowi, ale to też zioła więc pewnie nie zechce. Ja bym jednak próbowała codziennie, z uporem, bo tak uczyłam swoje pić. Żadne nie chciało na początku Nie radzę słodzić cukrem takiemu maleństwu. Cukier krystaliczny fermentuje w żołądku i może wywołać ból oraz kolkę. Jak już, to tylko glukoza.
Magmich kolor oczu zmienia się do roczku U mnie dwójka ma zielone jak my z mężem, jedno brązowe (po dziadkach), a u Theo wciąż niebieskie
Ja karmię mm a pierwszy okres dostałam dokładnie 10 tygodni po porodzie
PaniAg ja z racji zawodu myślę,że lekarz nie chciał źle. Lepiej teraz niż później mieć problem,y. Uwierz,że skutki zaniedbania problemów ze stawami biodrowymi u dzieci bywają straszne
Bettina sam koperek, czy rumianek to mam normalnie z zielarskiego ( to samo co w tych dla dzieci), ale te mieszanki są fajne, bo mają anyż itp. U mnie w Uk o babydream mogę pomarzyć Ja zazwyczaj wszelkie badania robię dopiero po 3 miesiącach najwcześniej od porodu
Betula można podawać meliskę maluszkowi, ale to też zioła więc pewnie nie zechce. Ja bym jednak próbowała codziennie, z uporem, bo tak uczyłam swoje pić. Żadne nie chciało na początku Nie radzę słodzić cukrem takiemu maleństwu. Cukier krystaliczny fermentuje w żołądku i może wywołać ból oraz kolkę. Jak już, to tylko glukoza.
Magmich kolor oczu zmienia się do roczku U mnie dwójka ma zielone jak my z mężem, jedno brązowe (po dziadkach), a u Theo wciąż niebieskie
Ja karmię mm a pierwszy okres dostałam dokładnie 10 tygodni po porodzie
reklama
betula
No będę dalej próbować z wodą, tym bardziej ze jak ostatnio wrocilysmy ze spaceru i bylo dosc cieplo, to mloda niechetnie, ale wypila 15 ml.
Magda, tak myślałam, że raczej cukrem się niczego dziecku nie dosłądza, ale byl raczej eksperyment - chcielismy sprawdzic czy zmiana smaku wody spowoduje, ze Mala chociaz minimalna ilosc wody wypije, Nie wypiła
Magda, tak myślałam, że raczej cukrem się niczego dziecku nie dosłądza, ale byl raczej eksperyment - chcielismy sprawdzic czy zmiana smaku wody spowoduje, ze Mala chociaz minimalna ilosc wody wypije, Nie wypiła