reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Ja po cc miałam i takie k takie ;-) w środku rozpuszczalne a dosłownie jeden wesel na zewnątrz musiałam wyciągnąć :-) coraz częściej dają juz rozpuszczalne ale niestety nie wszędzie ;-)

Melduję się i ja witajcie! My przed wizytą właśnie. Podbrzusze boli od wczoraj ale wątpię by coś się rozkręcało. Okaże się niedługo. Już mam dość co tydzień na wizyty chodzić ale wazne ze przynajmniej wiadomo czy w brzuszku wszystko dobrze. Dań znać później. Miłego popołudnia mamuśki

Też mam rozpuszczalne ale u nas je mimo to zdejmują wcześniej bo tak to ok 3 tygodni mogą się rozpuszczać.

Carola Ty chyba też miałaś przy cc znieczulenie ogólne. Też masz problem z obrzękami? Bo ja to jestem spuchnięta jak balon. :baffled:

Bozienka jaki on cudasny!! ja mojej narazie pilnuje glowke bbo zaczyna tez ja podnosic a mnie to przeraza:))
Ciesze sie ze ja mam tylko dwa szwy i to rozpuszczalne, nawet polozna sie smiala na wizycie w domu ze nie ma co ogladac hehe

Ja po spacerze. Ale gwizda! Raz slonce a raz ponuro.

W tym oknie felernym zaslonili rolety. Ktos w koncu czuwa... Ale i tak spogladam tam co jakis czas.

Bozienko ale masz juz silne dzieciątko,szok!

Kamisia, ja jutro wizytuje i mam juz po dziurki w nosie tych wizyt. Ale tak mysle,ze juz wole do gina konkretnie sie przebadac co tydzien niz jezdzic na IP, to wiekszy stres bo tak w ogole to nigdy nie bylam w szpitalu.

U mnie bol podbrzusza jakby intensywniejszy i biegunka. Ale... Wypilam wczoraj i dzis kawe. Zwykla, chamska sypanke, ktorej mi sie nie chcialo cala ciążę. A po tym moga byc takie efekty

To co mnie wkurza aktualnie, to to,ze dalej tyje :/

Ja tez zaliczylam spacer ale.do netto i z powrotem, musialam dokupic sobie kosmetyki do szpitala.

PaniAg spokojnie niedlugo maluszek sie urodzi i waga bedzie spadac.

Marcelek od wczoraj bardzo aktywny, az za bardzo heh....brzuch ciagle mi faluje nawet Ola sie smiala ze mam potworka chyba w brzuszku.

U mnie zaczyna sie powoli streswoka hehe niby jeszcze 8 dni..no nie liczac dzisiaj to 7 ...ale chodze tylko i sprawdzam czy wszystko mam, torbe otwieram po kilka razy i sprawdzam czy na pewno wszystko spakowalam. Im blizej tym bardziej wariuje heh

reklama
Lilith, Ty masz chociaz termin to powinnas byc spokojna no i doswiadczenie masz;) A jak ktos czeka to jeszcze gorzej,bo moze byc zaraz a i moze byc za 2 tyg.
Mozesz sobie odliczac i wiesz,ze na pewno tego dnia ujrzysz Maluszka;)

Do góry