reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Magda obyś się nie narobila i jakieś krasnoludki przyszły z pomocą ;-) mnie impreza urodzinowa czeka 1 stycznia ;-) i mam nadzieje ze nie spędzę jej na porodowce ;-)

reklama
Ok. Usg mam u radiologa prywatnie 09.11 na 12.45 a konsultacje ortopedy 16.11 na 10.30 , prywatnie oczywiście.
I tak dopłacam za ekspres :mad:

Carolajna nie tylko Ty ja też wolę iść prywatnie niż czekać np pół roku na lekarza :-( jedynie rodzinny lekarz przyjmuje szybko reszta terminy z kosmosu

Magda tez nad tym myślałam ale jak będę się dobrze czuła to zrobię coś skromnego ;-) niech się cieszy bo o urodzinach juz zaczyna mówić ;-) .

caro to lada dzien wizyta.czy trzyma cie caly czas ten bol?bo mnietylko bierze po dluzyszym odpoczynku i musze go rozchodzic i jest ok:-)

Jadzka proszę oto moje łowy. Zapłaciłam 22 zł za to wszystko.
DSC_0797.jpg

A mnie coś brzuszek boli i Ciśnienie mam 95/48. Poszła kawa w ruch i trzeba się obudzić.

Caro oszczędzaj się.

Bozienka współczuję przeżyć z synem a pomyśleć, że najgorszy bunt jeszcze przed nim. Oby łagodnie przechodził.

Załączniki

• DSC_0797.jpg
    DSC_0797.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Nowa boli cały czas, jest tylko różnica w nasileniu. Już ledwo chodzę.
Bozienka ja zawsze i wszędzie prywatnie ale tu dopłacam jeszcze za ekspresową wizytę bo normalnie prywatnie to 2 tyg na usg i 4 do ortopedy.

Do góry