reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Wczoraj pobrali krew w kierunku cholestazy. Kiedyś Wam pisałam, że mam wrażenie ze się zaczyna znowu. No i coś wyszło za wysoko. Jestem juz i czekam na pobranie krwi. Dowiem się później co wyszło źle. Ehhh....

Cholera wcielo mi posta całego :wściekła/y:
U mnie dwa dni mocno zajęte.
Dostałam skierowanie do chirurga czy coś nie zostało w stopie. Ale ma morfologie nie dostałam skierowania bo może raz w roku dać. Kurcze jakoś składki co miesiąc odprowadzam.
Bozienka współczuję z tym zusem. Gnojki kombinują jak by tu ludzi wyrolowac i we wszystkich widzą oszustów.
Ja Kropek nacinana byłam i polecam potem do pielęgnacji tantum rosa i poduszkę do siadania specjalną, takie jakby kolo dmuchane albo donat :happy:
Magda a co to ta cholestaza? Trzymam kciuki kochana.

Ati jestem na takim forum na fb ciaza i pytania i właśnie przeczytałam posta jakiejś kobity ze jest w 6-7 miesiącu i chce się zatrudnić i po miesiącu iść na l4 i pyta czy zus jej wypłaci chorobowe i czy będzie miała kontrol nóż qrwa przez takie właśnie osoby uczciwy człowiek ma stresy i brak środków do życia . Brak mi słów

reklama
Do góry