reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

hej dziewczyny. od wczoraj meczy mnie klucie w pochwie promieniujace na lewa pachine.klucie jest uporczywe ale trwa krotko, ale czesto . do gina mam po jutrze. ktoras z was tak miala? bo przyznam ze sie martwie:(

reklama
Witam się :-) czytam was ale jakoś weny na pisanie brak wczoraj zamiast odpoczywać sprzątałam a wieczorem padam jak dziecko ;-) . Natka ja tak czasami miałam ale raz na jakiś czas myślę żebyś zadzwoniła do lekarza i mu to powiedziała powinien przyspieszyć wizytę.

No moje były nie do przyjęcia ale fryzjerka na urlopie więc dopiero dzisiaj zrobiłam. Aż wstyd mi było chodzić tak na spotkania itd ; (

Ja juz całe szczescie po pracy, kolejny dzien upałów, ale to juz ostatni! Uff! Od rana mdli mnie niemiłosiernie. Zaraz obiadek, a na 15 pierwsza wizyta z położna. Jestem ciekawa czego nowego sie dzis dowiem. Milego popołudnia wszystkim życze! A zobaczcie co widziałam ostatnio w sklepie, boska kołyska, ale cena przerażająca-prawie 180 euro!

Załączniki

• 1441019031454.jpg
    1441019031454.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 43
Beemik ostatnio ogladalam taka sama i bardzo mi sie podobala ale maz sie uwzial na stubenwagen ( przepraszam ale nie wiem jaka jest polska nazwa tego) i wylukal za 220 euro z posciela
Ale oprocz tego chce tez zwykle lozeczko

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry