reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Demolka to ja wczoraj od swojej ciotki usłyszałam " o rany boskie urlop Co służy przytylas strasznie" wiec jej musiałam odpowiedzieć ze mnie osa w brzuch ugryzła i puchne ;-) ciotka chyba niedowidzi ;-)

U nas nadal złe wieści...usg wykazało już jakieś zmiany w nerkach...czas pokaże czy i na ile odwracalne... Co chwilę ktos przybiega, robią szczegółowe wywiady, widzę że to coś poważnego... Załamałam się nie ukrywam... choć nie mogę tego okazać przy Zuzi...:-( Z dobrych wieści gorączka nie jest już taka wysoka, więc chyba antybiotyk działa. W nocy jeszcze była dość wysoka więc znów bezsenna noc...jak się rano w lustrze zobaczyłam to szkoda gadać... Koszmar jakiś :-(

Bozienka no padłam heheh no ostatnio wszędzie dużo os więc różnie bywa hehe

Margarita bo mam poczucie że innych ciąże tak bach i już mowi ze rodzi a moja to się czasami ciągnie zwłaszcza jak siedzę i nic za bardzo nie mogę, bo pochodzę to boli brzuch , podnieść nie mogę zgiąć sie nie mogę bo boli i szlag mnie trafia tym bardziej ze jestem u rodziców a oni już swój wiek mają, mama po operacji nóg wiec to ja im powinnam pomóc a tu du...a

M@linka trzymaj się mam nadzieję że ta zła prognoza się nie sprawdzi, Ty i lekarze szybko zareagowaliście a Mała jest silna i jej organizm walczy!

Witajcie! Jak dzis humory? U mnie noc nawet przespana, pogoda taka jak zwykle.. Jutro jedziemy na wycieczke do stolicy wiec w sumie od rana pakuje siebie i Alexa.. Jeszcze wieczorem jakies jedzenie przygotuje.. I do auta trzeba jakies zabawki wziasc bo to trzy godziny drogi, w sumie licze, ze przespi bo wyjezdzamy wczesnie rano, gorzej w drodze powrotnej,

Kangurzyca witaj, rozgosc sie i dyskutuj z nami ;)
Malinko bardzo Ci wspolczuje :( duzo sily dla malutkiej i dla Ciebie, musicie byc dzielne i cokolwiek to nie jest musi przejsc szybko!
Maga witaj! Coreczka juz duza wiec pewnie pomoze mamusi. Cieszy sie z rodzenstwa?
Margarita wow jaki luksus :) a gdzie do jedziesz? Chyba cos musialam przeoczyc.
Demolka mnie rosna tylko cycki,brzuch wyglada jakbym sie kapuchy z grochem najdala wiec zadnych przywilejow. Z reszta tutaj w Anglii to malo kogo obchodzi, ze jestes w ciazy i nikt nie przepuszcza w kolejce ani nic takiego.
Bozienka hahaha dobre z ta osa :D co ciotka na to?

Gwiazdeczka, to taka krótka podróż, bo 2 godziny drogi do siostry moje 2 małe siostrzenice zobaczyć :-)
Demolka, cóż zrobić, jeszcze sporo przed nami. Mnie też irytuje, że tak szybko się męczę, chciałabym być bardziej wydajna ;-) Szybko zleci, szczególnie jak się jesień zacznie i krótsze dni :-)

reklama
Do góry