reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Aschlee to mogą być zrosty. Mi ostatnio lekarz dużo mówił właśnie w temacie zrostów. Bóle krzyża i takie kłucie przy wstawaniu w nocy może też być przez zrosty. Popytaj o to lekarza.

reklama
No bede musiala go podpytac.
Czyli myslicie ze to nic czym powinnam sie przejmowac? Bo szczerze powiem ze mnie to troche niepokoilo bo nie pamietam z corka nic takiego.

Magda a mowil Ci lekarz cos konkretniej o tych zrostach?

Aschlee bardzo dużo mi mówił. Powiedz, a poza tym cc miałaś łyżeczkowanie po stratach? To też może być powodem zrostów. Zrosty bolą, ale są absolutnie nie groźne. Po prostu wszystko musi się naciągnąć, ale nie niesie to za sobą żadnych poważnych konsekwencji.

Lista została zaktualizowana. Od razu mówię,że na kompie wygląda zdecydowanie ładniej ;-)

Madzia ja mialam CC gdzie w zasadzie nie zszyli tylko zacerowali.Lekarze tutaj jak to widza to pytaja " o Matko a co sie pani stalo" w srodku podobno blizna bardzo zle nie wyglada ale dobrze tez nie.
Tak mialam tez zabiegi lyzeczkowania niestety :(

Kochane moje przyszly mi wyniki z USG, ryzyko na zespol Downa bardzo niskie co mnie niezmiernie cieszy, wszystko wyglada ok, tylko w tym liscie pisze, ze mam tylozgiecie macicy przez co USG bylo mniej czytelne.. Teraz Moja Skarbnico wiedzy co to wlasciwie znaczy te tylozgiecie macicy i czy ma to jakis wplyw na ciaze/porod????? Nie chce sie pytac googli bo zaraz mi wyjda najgorsze mozliwe scenariusze.

reklama
Do góry