reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

No i kolejny przykład na to ze dziewczynki później się pokazują ;-) czyli chyba mamy kolejnego chłopaka ;-) trzeba listę zrobić .... jak narazie dziewczynki przegrywają ;-) czyżby luty miesiąc chłopców ;-)

reklama
Bozienka 4:1 ;-) Ja się uparłam, że chcę dziś wiedzieć i chociaż nie miał w planach usg to na moje życzenia zrobił.
Choco bądź dobrej myśli, dopóki Ci lekarz nie powie to nie wychodz ;-)

Hejka
Ja dzisiaj obudziłam się o 4 i nie mogłam spać kręciłam się z prawej na lewą masakra o 5 wstałam i mężowi koszule wyprasowałam :p Położyłam się potem ale to takie drzemanie było i wstałam z bólem pleców
Margarita super
Ja niewiem jak ja wytrzymam do 14.09

Hej ja znow w kiepskim humorze, jakies doly mnie dopadly i nie chca puscic, obwiniam pogode bo leje i leje caly dzien. Mlody wlasnie slodko drzemie a ja ogladam porodowke i nie wiem jak ja znowu przejde przez ten bol :o :o

Margarita cisze sie bardzo, ze wszystko dobrze, nie moglo byc inaczej!!! Gratuluje chlopaka!!!
Choco pociesze Cie, ze ja dopiero sie dowiem w 20tc :( licze na drugiego chlopaka bo latwiej z nmimi i maja latwiejsze zycie... No przynajmiej nie musza przechodzic przez porod.
Jadzka ja wczoraj padlam o 21 razem z synkiem, obudzilam sie za to okolo 3 w nocy i za nic nie moglam zasnac, godzine czytalam ksiazke, druga sluchalam muzyki w koncu usnelam kolo piatej i wstalam po siodmej.. Skutek tego taki, ze czuje sie i wygladam jak Zombieee

reklama
Do góry