reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Aschlee byłam u kardiologa, ekg nic nie wykazało a holtera mam dopiero na 26-go. Dostałam końską dawkę magnezu z wit b6 i jest trochę lepiej, tzn. arytmia pojawia się rzadziej więc nie wiem czy akurat holter coś wyłapie. Mam tachykardię ale na to nikt rady nie ma no i skoki ciśnienia, na razie też bez leków… Mi też mówią, że ciąża, upały…kto wie :-(
Śliczny brzusio;-) Mój też zaczął rosnąć i w końcu waga do przodu z 54 na 57 kg :tak:

Ja od kilku dni mam wilczy apetyt, tzn. nie jem bardzo dużo ale często, co dwie trzy godziny...inaczej aż mnie skręca z głodu i mnie mdli. Dzisiaj jestem sama z młodą więc zamówiłyśmy sobie właśnie pizzę i żadnego obiadu nie robię:-)
Co do płci to ja teraz jakos nie mam żadnych przeczuć...po przedostatniej wizycie, gdzie niby lekarz widział chłopca to już się nastawiłam na chłopca mimo, że czułam dziewczynkę..., a teraz to już nic nie czuję a mój wstydniś jak na złość pokazać się wczoraj nie chciał;-) Tak więc czekam aż zechce się ujawnić i zazdroszczę(pozytywnie oczywiście) dziewczynom które juz wiedzą kto się ukrywa w brzuszku;-)

Ostatnia edycja:
Malinka u mnie też skoki wysokiego ciśnienia i tachykardia stwierdzona już bardzo dawno. Kazał mi lekarz się do niej przyzwyczaić i nauczyć się z tym żyć, a w chwilach ostrych napadów propanolol na spowolnienie akcji serca. Teraz już nie biorę, a jak serce zaczyna mi fikac koziołki to mocno kaszle i to mu jakoś przywraca rytm.

Do mnie wpadła znajoma kosmetyczka i zrobiła mi pedicure i brewki. Wstawiłam wodę na fasolę szparagową i usmażę jajo sadzone, tak na szybko. Za za godzinę zamówię nam jedzenie, każda co innego chce więc będziemy kombinować. A na wieczór mam zupę krem z jarzyn, mój kucharz na popołudnie przychodzi do pracy i ugotuje ;)
Z rana miałam IP w pracy a że mnie nie ma to stres, na szczęście pani menagerka dała radę.

reklama
Anit ja w sobote zaczynam 16tc.
Dziekuje az sie zaczerwienilam hihi maz sie czasem smieje ze robie sie big mama :)

Odkrylam ze zimne mleko smakowe i fakolki dzidzi gwarantowane :)

Do góry