reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Bozienka to jeszcze nic ;)

Jak ogarnę kuchnie po ogórkach to mam w planach wisniowka zrobić bo ostatnio zrobiłam wyszła mega dobra(mam nadzieje ze ci co ja próbowali nie mówili tak z grzeczności ;) ) a dużo roboty nie ma więc jeszcze mam zamiar zaraz jej dorobic;)

reklama
O rany, ale macie dzisiaj produkcję :szok:

Takie łóżeczko a zdjęcie przewijaka jak mąż przyniesie z auta.

świetne łóżeczko :tak: ja dostałam łóżeczko od siostry, która ma 1,5 roczną córeczkę - białe, proste. Ale w planach mam jeszcze koniecznie kupić kosz mojżesza :tak::tak:

Carolajna hmm trudny temat ;-) ja jak mi tylko lekarz pozwoli chce rodzic normalnie nigdy więcej cc to był koszmar dla mnie wszystko fajnie szybko sprawnie bez większego bólu ale po zejściu znieczulenia tragedia przez tydzień chodziłam zgieta w pół . Ale każdy inaczej to znosi. Ja będę rodzic jakieś 50 km moze troche mniej od miejsca zamieszkania

też miałam cc i choć by to dla mnie największy koszmar, chyba wolalabym znowu cc :-(

Kati29 Witaj, ja własnie wróciłam z rodzinką z lodów, jedno m-ce jest gdzie podaja rozne smaki i smakują wg nazw ,pychota!

Kurcze Carolajna nie wyświetlaja mi sie obrazki,a tez chciałam zobaczyc twoje łózeczko w sówki :)

Ja na początek kołyska, zeby łatwiej było usypiać, zeby wózka na piętro nie wnosić

Kr0pek nas torturuje ogórkami, buuuu, ja też chcę, co mam teraz zrobić z zachcianką? Chyba śledzika chociaż zjem. Mam,ale kupne kiszone, a to nie to samo :(

Kurcze wkleiłam temat o kuponach na wizytach, upss i nie wiem jak usunąc

Widziałam łózeczko, śliczne, ja mam białe szafki z szufladami i biurko, a kołyska drewniana,ale co tam, moze łózeczko potem tez białe kupię

Spodnie kiedys kupiłam w H&M ciazowe, czarne getry rozm.XL, jednak za duzy, jeansy rozm.40 ok i getry dzis L w sam raz

Mój dzis robi sausage, irlandzkie jedzonko,smazone niezdrowe, kiełbaski ,bekon w bagietce,ale mam smaka!
Nie zrobiłam obiadu przez tą bieganinę dziś. Później po smazeniu olej będzie smierdziec ,wiec pewnie zaczne marudzic

Dziewczyny co ja przeżyłam:szok:.
podjechałam pod sklep po coś do jedzenia do domu i gumę sobie wzięłam i sok mi z tej gumy czy ślina tak zaleciała że powietrza nie mogłam złapać i stoję ręce w górze łzy się leją a nie mogę powietrza złapać i modle się żeby ktoś podszedł i stuknął w plecy ludzie idą i nic aż w końcu pani ze sklepu wyszła i pomogła. To na pewno moment trwało ale dla mnie wieczność no gorzej jak dziecko :no:

reklama
Do góry