reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Ja znowu miałam na sali dziewczynę,co tak popękała przy porodzie sn,że 10 dni na tyłku siąść nie mogła. Ja dawno poszłam do domu,a ona jeszcze leżała.

No właśnie jedni lepiej znoszą cc inni SN . Ja ostatnio myślałam na porodem sn panicznie się go boje ale jednak jak sobie przypomnę ten ból to wolę się pomęczyć niż tak cierpieć . Z synkiem lekko pękłam miałam 2 szwy założone na wszelki wypadek żebym dalej nie poszło tak przynajmniej mówił lekarz który odbierał poród i normalnie wszystko robiłam nic mnie nie bolało ;-) a znowu szwagierka nie wyobraża sobie innego porodu jak tylko cc nic ja nie bolało normalnie chodziła zajmowała się dziećmi domem .

Dzięki. Dla mnie temat się lekko oddalił bo właśnie się dowiedziałam, że i Swissmed i Medicover nie mają już porodów w Trójmieście. ..zostaje mi klinika w Szczecinie ale to ciut za daleko chyba...

Hejka! Witam Anit a reszcie mowie dzien dobry! Carolajna gdzie takie piekne łozeczko z sówkami dostałas? Cudne po prostu! Ja dopiero z pracy wrociłam i tez srednio sie czuje, ta pogoda dobija i dzis pierwszy raz mnie nawet głowa bolała. Ale juz przechodzi. Moze dzisiaj nad jeziorko smigniemy to sie troche ochłodze. Wczoraj bylam na zakupach, ale z ciuchami ciazowymi to w DE jakas masakra. Nic nie znalazłam. Bylam w H&M to mnie odesłali do innego miasta po ciazowe spodnie. Chyba bede musiala przez internet zamówic-tylko z rozmiarem ciezko, bo nie wiem jaki wziac, ja zawsze wole przymierzyc. Cycuchy tez mi rosna jak szalone i juz nawet nowy stanik kupiony miesiac temu robi sie za mały :-/

Beemik mnie też tak w h&m odsyłali z jednego miasta do drugiego aż w końcu znalazłam i jestem zadowolona. Widząc teraz jak wygląda ich rozmiarówka w ciążowych spodniach nie ryzykowałabym przez internet, bo ja kupiłam 42, a dalej wchodzę w inne 38 ;-)

reklama
Dzień dobry :-)
Waszym zdaniem różnica pomiędzy porodem sn a cc zależy od szpitala czy od personelu? Bo moim zdaniem szpital może wyglądać na komunistyczny, a personel może być do rany przyłóż... Może lepiej pomyśleć nad opłaceniem położnej (nie znam szczegółów, ale wiem, że jest taka opcja). Albo rozważyć opcję porodu w domu?

Do góry