reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Ja powiedziałam mężowi,że kupiłam detektor, a on do mnie,że spoko. Będzie miał się czym bawić :szok: :-)

Byłam na zakupach. Tak mnie w aucie zmuliło,że ledwo żyję :confused:

Fajny gadżet, miałam dla córki misie takie, karuzele/pozytywke nad łóżeczko i tam szumy morza i jakieś inne dzięki delikatne były.

reklama
Witajcie wieczornie! Z gory przepraszam, nie nadrobie Was od mojego ostatniego posta, cofnelam sie tylko cztery strony wstecz :p

Nie moge sie doczekac jutrzejszej wizyty, a jednoczesnie mam wielkiego stresa :o dobrze, ze wizyta rano bo inaczej bym siedziala jak na szpilkach caly dzien.

Magda ale smakowo wygladajace racuszki mniam mniam ja dzis mialam pierogi z jagodami :) pycha
Madisoni, Emka w tamtej ciazy detektor mnie uspokajal a zarazem fajnie jest slyszec bicie serduszka. Nie uzywalam go za czesto a takze pilnowalam, zeby bylo tyle ruchow ile mialo byc, ale sluchanie bicia serduszka i tego jak sie maluch wierci w brzuchu jest bezcenne :)
Bozienko ja nadwyrezylam kregoslup noszac moje 12 kilo szczescia pomimo, ze staram sie go podnosic jak najmniej sie da. Teraz siedze kregoslup boli, maz w pracy i nie ma kto masazu zrobic :o
Choco wlasnie nad tym samym sie zastanawiam, zasiadam do kompa w ciszy wieczornej a tutaj tysiac postow do nadrobienia :D
Emka mnie tam woda pomaga w mdlosciach ale musi byc lodowacie zimna, moge pic hektolitrami
Carolajna ja bym sie wstrzymala z tymi szumami nie kazde dziecko to lubi. Moj synek zasypial sam, dopoki nie polecielismy na wakacje jak mial pol roczku, mielismy hotel nad oceanem i polubial szum fal, dawalismy go na balkon w porze drzemek i przed spaniem nocnym otwieralismy balkon i zasypial w minute, jak wrocilismy to sciaglam apke z szumem morza :) dzialala przez okolo dwa miesiace pozniej synek byl zbyt ciekawi co to szumi i szukal telefonu zeby sprawdzic :D

Do góry